utåt

nu är jag klar. bussen går 20.08 så ska snart röra mig utåt. 
valborg väntar! ha det fun! 



brun ebba

brun ebba

arg mikaela

mikaela är inte på sitt världens bästa humör

Ytligt

 eller inte? det är absolut tvärtom än ytligt! varit ute i solen i snart 2 timmar. sjukt skönt. ska lägga mig och läsa min underbara bok Billie Holiday.  om det finns någonting som heter stor ska jag bli som henne när hon var liten.

en lycka så öm för oss som alltid ska till


vi kallar oss vänner, det är svårt att vara när man längtar och känner som vilka vänner som helst, vilka människor som helst ungefär vi kan säga kär.

 

en fjäril flyger mellan oss ibland, vi kallar den lycka, den är svår att fånga den vill slita och rycka som vilken lycka som helst som vilken fjäril som helst, men vaddå, vi ses igen vi två. 


du kunde stanna mig naken, skulle du mena en del?

 

det krävs så mycket mygel för att verka normal.

 

 


Jag gick, du tar precis som du.

jag försvann bara ett tag på vägen, men vart är den, den där vägens slut? Utan din närvaro som tidigare varit runt om mig dag som natt. En natt, ett spel, du går hem, någon går utan. Men du, en hel, vi såg månen genom rutan, och jag var lika tom och full som du, du får mig, du får mig, du får mig, det känns som allt kan börja nu. Jag ger mig, jag ger mig, jag ger mig, jag ger mig, du satt mig på palts. jag talart precis som du. 


rör mina händer, du måste förstå. jag orkar inte förklara, försök att se det ändå!


ryktet säger att jag sällan bryr mig 


jag såg ett dreglande lejon, stod på toppen och sa, jag ger bara folket, vad folket vill ha!


precis tvärtom!

jag läser en tidning, ser du vad det står? men det är inget jag bryr mig om, ingenting jag förstår, dom som skriver ljuger, allt är tvärtom. dom skulle mörda för pengar!


han är sorlig men utvald att leta efter sig själv!

   sen sommar sverige, är påväg härifrån, jag kan inte förklara, jag stänger av telefon. ner faller löven och bladen blir moln, jag kankse åker till Island,jag kanske super mig full, jag är för fattig för London, för tyst för Alai, det finns en ande i Dublin, men den är skadlig för mig. jag glider ifrån allt, där var jag en gång, jag förlorar mitt fokus, vad drömmde jag om? jag har lånat va banken, av säkerhetsdörr, jag skulle aldrig få säga, att det var enklara förr. att se mig i spegeln, de är en dålig dag. den är den un jag känner, är det han som är jag? 


Lars Winnerbäck

sommar då behövs en

har jag sagt att jag ska köpa en cykel? det ska jag hur som helst göra. nattenutt

snygg kväll

kom nyss till kungsholmen. träffade patriks vänner, peder, alexander, jonas & alexanders vän! nyss kommis hem från väst indien bruna som russin. inte okej! 

idag är den 30 april! & valborg idag! planerna inför kvällen bestämms senare ikväll!
sov svingött! 


 såhär ser snart min natt ut!

just det båtturen


inte lätt att ladda upp bilder varje gång. blev lite fel på st menmen
båtturen i söndags. soligt men lite blåsigt, men färg det fick man lite av varefall!



bara idag

ska faktiskt cykla in till stan. börjar kl 1 med case till 16.00 sen ska jag gör lite olika saker. 

jag är verkligen världens sämsta kompis. lovar att ringa & höra av mig till alla hela tiden, men har verkligen aldrig tid att sätta mig ner & prata. men ikväll. det står t o m i min kalender att jag har några att ringa ikväll. bla Lova som jag skulle ringa i fredags. saknar dig! vi hörs ikväll så du vet. 



lika älskat

                                                      

brallorna. dom är diggade

älskat



läppstiftet - det är mer än älskat! speciellt när man är lite extra brun nu när solen kommit fram 

hoppa in i duschen

nu blir det duschen. ska bara vänta på att mina naglar har torkat. sen ska jag iväg till duvnäs på tillställning
vädret är helt crazy. ska ha klänning! första gången i år? nja andra


veranda


trappträning


på något sätt ska jag träna idag. men solen hindrar mig från att röra mig från altanen & från min älskade bok!
men trappträning skulle inte varit helt fel en dag som denna!

sol & Billie Holiday

yeea. visst den blev inte så bra som den kunde. men riktigt bra ändå. det bästa vore ju att dra ut en sväng med båten. men istället blev det en hel mysig dag på altanen men "Lady sings the blues" av Billie Holiday. sjukt bra. bara läst 50 sidor men den är bättre än mina tidigare förväntningar


brun?


båttur

var nyss ute med motorbåt, men de slutade inte lika roligt. förstår mig inte på dig ibland!

cykla dit & tillbaka


solig vårdag!
kom nyligen hem till mikaela. ska ta cyklarna in till stan igen och gymma på regeringsgatan eller zenit! sen blir det 1 mil hem igen :) fit for life! sen ska jag hem och betala min gotlands resa som jag tyvärr inte betalat till stina. jätte dummt. men ikväll blir det av!

fick tillbaka mitt arbete jag kämpat med i två dygn, fick VG + VG +, blev ganska nöjd faktiskt då min insatts inte var det bästa!  men nu är det slut på det jobbiga

börja inte knarka



fick reda på att jag missat världens föreläsning som jag sett framemot väldigt länge. den var tydligen för 1 månad sedan. handlade om en uteliggare som råkat ut för allt illa man kan. när han var 11 år började han knarka, hans kompis hoppade framför tåget så han fick spillrorna på sig, han blev våldtagen av 2 män i tre dagar, hans mamma sålde sin dotter för knark, levt på gatorna sen han var 11 år. ska ta reda på vad han heter, be honom ha en privat föreläsning eller nåt. vill verkligen lyssna på hans liv.

snön är helt borta

nu är det bara att inse att det inte blir någon mer skidåkning för mig denna termin. visst, det är sjukt jobbigt att veta att det är 1 år kvar tills man sätter på sig skidorna igen & götta i pudret. men jag får trösta mig med att vi kommer att befinna oss 2 veckor i Aspen eller någonstans i USA!! det kommer bli underbart! 

dom där skorna




skorna. dom är helsköna. jag vill jag vill jag vill ha dom. 
men jag får väl nöja mig med dom 2 skorna jag köpte i helgen :)

nattinatti

sällskap i sängen är det mysigaste som finns! (:
kom inte hem för så länge sedan. cyklade till gymmet, gymmade 1 h sen cyklade jag hem som tog mig ungefär 50 min!
nu känns det ganska så bra. min sämsta träningsvän mikaela stannade på ICA & köpte 1 kg godis när vi tränade! oskön tjej!
imorgon börjar jag 09.00 men jag skippar nog den första lektionen & går på den andra! nya rutan börjar ju nästa vecka! 
blir spanska & matte imorgon. ganska skön dag. sen ska jag plugga lite matte c (:O) (säger jag) fast ska nog hålla mig till min egna matte (mellanstadiematten). patte ska tenta av matte c på lördag så ska försöka klura ut några luringaar allt!



min kväll


efter min dag idag ska jag bara sätta mig hemma i soffan, göra en kopp varm choklad & inte göra någonting mer än det!
sällskap hemma eller inte spelar ingen roll alls ikväll! jag är helt utmattad! imorgon ska jag till skolan & få reda på mitt betyg i mitt  SOS case, ska bli spännande! sen ska jag börja på nytt. ska köpa nya böcker etc & börja plugga! när jag kommer till skolan blir jag frågad om jag fortfarnade går kvar!? då är det kanske dags att ta tag i vissa saker!

Kärlek eller förälskelse?


cyklat som en tok

gud, fyfan vad jag cyklat. igår. vid 23.00 tiden tog vi cyklarna från järla sjö till kungsholmen. tog oss ungefär 1 h då vi tog en extra runda i stan. innan det tränade vi 45 min bara ben & mage! yeea. vaknade av en crazy patrik som hade spelat fotbollsmatch kl 07.15 och kom vih 08.30 och hoppade i sängen! därefter tog vi cyklarna & cyklade till gamla stan & satt oss & åt frukost. cola, cafe & bulle :) slog också upp matte boken & räknad 3 tal! mycket bättre än så blev det inte!
cyklade sedan tillbaka till järla, lämnade cyklarna och begav oss till forum och träffade, amanda, carro, ebba & sofia. & nu sitter jag här!

senare blir det en sväng till duvnäs sen cykla till sats vid t - centralen & träna stenhårt sen tillbaka till nacka ! jag är galet taggad! (:
 

när kommer den där efterlängtade sommarkvällen?

skola, inget för mig

saker & ting förändras. jag kan inte konsentrera mig längre i skolan! kan absolut inte göra någonting tråkigt eller ansträngande! hoppade skolan även idag, men sitter ist & tillbringar min skoltid i nacka gymnasium! sjukt ovärt!

lovade även mamma att fixa lite saker med jobbet men det kommer jag ju inte heller att göra! :/ stackars mamma (stackars mig)


Marcus Ohlsson: hans bilder är så mkt


love the photograph


säg det

säg att du vill vara med mig



people fuck for money?


Some people fuck for money, If you think that fuck is funny, Fuck your self and save the money

summer day today

suttit på kajjen vid slussen med sofia och mikaela. men flyttade ganska snabbt upp till utesarveringen strax bakom då dom hade sämsta platsen typ mitt i stormen.
satt och drack te & åt sallad med lax & avokado. mumsigt gott! fick lite färg dessutom! ska sätta mig ner i lugn och ro och slå upp matteboken på nyss. snart är det inte mkt tid kvar tills provet nästa vecka! typiskt att det ska vara så fint väder baral. då vill man ju allt annat än att sitta inne på lektion med svettiga människor som jag inte ens vet namnet på! :/

sen blir det sats och efter det lång prommis med min favorit martina <3

punkt för ikväll

GOD NATT, NU SKA JAG DRA MIG FRÅN DATORN, EN NY DAG VÄNTAR IMORGON! 


cykel för våren

vad är en vår utan en cykel? jag måste införskaffa mig en sjukt ball cykel! 


retro the new black?

(bilden tagen från Hibbs)

HUNTER

jag köpte dom svarta älskade dom, använde som, sen blev dom vita? ser ut som jag använt som konstant i 1000 år, men det har jag inte. snarare i 2 veckor. nu måste jag ta tag i dom. dom är crazy goa. måste hitta någon kräm till dom. 
på tal om det så var jag faktiskt och frågade inne på Jerns/Nilsson i forum om krämen. dem tanten ville man bara skrika rakt i örat det högsta man kan att hon var helt cpskadad. hon trodde på riktigt på de hon sa. jag skulle skämmas ifall jag ens tänkte det hon sa. hon visste absolut vad en hunterstövel var och var onormalt mallig över det också (?) efter att jag tappat hakan över allt det dumma hon sa abslutade hon med att säga " vi har denna kräm & den är till mocka"! 

glass, därefter godnatt?


varför skulle man inte somna göttigare om man proppar i sig en glass nu på kvälls kvisten?

snart måndag igen

imorgon ska jag till skolan. jag ska sitta där framför johan och säga godmorgon innan kl blivit 08.30! det är ett måste!
imorgon ska jag också välja glasögon och det kommer inte bli lätt alls! för jag har inte hittat dom jag verkligen vill ha

men jag kom nyss hem från en fika på cafe alberts vid östermalmstorg! wiie!
mysigt var det. och det var nog första kvällsfikan där man kunde sitta ute utan att hacka tänder! snart är sommaren här. men det skrämmer mig ändå lite, för tiden rinner iväg, snart är jag på andra sidan jorden absolut helt ensam! :/ åh!



tillbaka hemma hos henne

back agin! nu är det gossip girl, sen ska vi dra oss till stan en sväng!


life

lätt att missbruka, lätt att såra
 varför ska det vara så svårt att just vara det! varför är det så mycket om skrämmer än?
det sägs att det tar tid, men om man inte har tiden? du är mycket för mig

happiness?

det är svårt att bara glömma. även fast man haft de dagar man sprungit runt i hela huset för att veta att du är helt bort ur mitt liv! ända påminns man ständigt av dig. du tror att jag bara gett upp oss men så är det inte. bara för att det inte är som innan betyder det inte att det inte kan bli "som i framtiden". meningen är inte att ni ska fatta. meningen är att du ska veta att jag går igenom mycket utan dig istället med dig, men kanske om dig!
 

you know


Män som hatar kvinnor.

den var så mycket bättre än förväntat. såg den för en vecka sedan, men inte skrivit om den!
men vill du se en riktigt bra och känsloväckande film så lägg 90 kr på att se den! 

inga


du skrev om en öde ö

du skrev om en öde ö, då tänker jag göra detsamma.
jag har världens absoluta underbaraste vän!
& om det skulle vara så att jag hamnade på en öde ö och fick ta med mig en skulle valet redan varit inristat i sten. skulle inte vara någon annan än du!
 

kom igen

många synpunkter väcks när man ska diskutera Håkan Hellströms röst & musik!

jag är tokig i dig

mikaela. du är allt & mycket mer!
du gör mig glad.


inte just nu, men just det..

igår, vi fick låna bilen igen. så jag lånade ut  den till mikaela. men jag satt i passagerasätet, så jag var inte så långt därifrån! det var första gången! det gick absolut inte bra! men sen släppte det! flera varv på "räserbanan"  (:

?



   jag saknar dig hela tiden. det jag sa igår kommer vara svårt! <3


jag ska jag ska jag ska



 det kommer, men jag vet inte när! men det jag vet är att jag ska göra det innan USA

solig men mörk dag

vaknade upp med sällskap. alltid lika mysigt.
   jag har börjat vakna sjukt tidigt varje dag, och jag hatar det - trött på kvällen ist!
   men igår var jag och mikaela på middag och fuhr. god mat och trevligt sällskap! därefter framåt halv 12 skjutsade vi hem mammsen sen fortsatte vi färden hem till mårten där vi kollade på super bad. sjukt great film! se den!

   mitt sällskap åkte från mig vid lunch. därefter ägnade jag några timmar till att sitta i solen och mysa.
   sen väntade jobbet. men det var inte lika roligt det! massa t¨råkigheter, så jag drog! JAG DROG FRÅN JOBBET OCH SKA ALDRIG DIT MER IGEN!     yeeeeeeeea

   ska snart slå upp matteboken igen på sida 67 och fortsätta där jag är. lite senare ska jag röra mig till sats & träna.
   nästa vecka börjar det igen! vi ska bli fit!

lördags morgon med två andra i min säng!

yee! lördag och inte söndag. det är därför jag är uppe så tidigt! :) dock var det världens tråkigaste väder på länge! inte kul alls. igår, till vår stora förvåning fick vi ta vår bil till ett ärende! det trodde jag aldrig. alla har väl frågat/tjatat på mamma & pappa att man bara ska till affären som tar 3 minuter eller träningen! & det har varefall jag gjort men alltid vetat att få ett nej tillbaka. igår fick jag ett ja :) fick även låna den idag till att lära mikaela köra runt i Lännersta. ska se hur det går! 

   igår var vi på födelsedags fest hos familjen Westberg. hela högen firades emelie & johanna fylldes 18 för snart 2 veckor sedan och sebbe fyller om drygt 2 veckor, 3 kanske? men det var trevligt. hade inte alla hästarna i stallet när jag gick därifrån men det är så det ska vara! 

   hade planerat att ta en seglats idag, men vädret tillät det ej! så istället kanske jag borde slå upp matteboken? nu ligger jag välsådär 130 sidor efter! TD TD TD! 

nattar mikaela

precis sjungt en godnatt visa för mikaela, men hon kunde ändå inte somna! så nu sitter/ligger vi i soffan. kan det bli bättre?
faktiskt inte! 

   ska försöka gå upp kl 9 imorgon samtidigt som min kära vän. ut & gå sen ska jag antagligen sätta mig på statsbibloteket & försöka börja på min 70 matte sidor som jag inte orkat tänka på. men det kankse är dags? har prov imorgon kl 14.40!
yeea! 
 puss & bajs

hel vild dag

hej bloggen!! nu är jag på toppen igen. skolan har satt igång. äntligen någonting att göra igen!!  (?)

   nu sitter jag på kungsholmen med mikaela och äter godis och dricker cola! snart ska vi ta en prommis runt holmen och sen hoppa in på sats en stund. ska bara smälta allt. köpte också en tårta till min sambo, tyvärr smakade den inte lika gott som den såg ut att göra. men det kanske var lika bra de eftersom mikaela kom med en påse godis och cola!.
skolan var sjukt nödvändig. hängde i cafes i 5 timmar, sa hej till min biståndslärare, sa hejdå till dom jag gick förbi påväg ner för 1000 trappsteg sen satt jag mig på tunnelbanan hit! jobbet sket sig även idag. kan inte jobba på sådana här underbara soliga kvällar! 
  

   min telefon är fortfarande borta! spårlös försvunnen! tråkigt. 

lördag till söndag

lördagskvällen igår var ganska skönt crazy! började kvällen med att basta, men jag kan dock inte riktigt påstå att jag var den bästa på att basta! menmen, jag satt där inne och det är väl det som kallas basta?

   jonas fest blev inte av när vi var på väg dit, så planerna ändrades. vi drog till mimmi ist!! ikväll ska jag bara sitta hemma hoppas jag. min dag idag har inte varit rolig alls. jag tappade min mobil igen 5 min innan taxin kom och därefter var den spårlöst försvunnen! men jag ska kila förbi mimmi vid 9 tiden om det passar & kolla en gång till efter den! jag blir galen. kan inte hålla koll på någonting! :( nää nu ska jag faktiskt hoppa i sängen nu. gick och la mig vig 6 tiden imorse, och har heller inte sovit särskilt bra! jeppelino tog hela sängen, snarkade & luktade svett! så ska helt enkelt ta igen mig lite

har har absolut inte gjort någonting skoj alls idag

det enda som fyllde min dag var jespers rumpa och när patrik ramlade på mattan! 

paus i pluggandet

nää.. nu ska jag trippa ut på stan, sätta mig på något trevligt cafe & hinka i mig kafe. jag är så sjukt trött!  men jag får inte sova. min inlämningsuppgift ska vara inne om  exakt 12 timmar. jag har inte mkt tid på mig! 

   var nere tidigare på stan & träffade några söta vänner. satt oss på chokladbollen vid St: Eriksplan i några timmar kändes det som. solen var ju hur mysigt som helst sa det passade perfekt! men nu har jag brattom. 1 mot rådhuset går strax. mjaaauuuu

dag 3 innan lov

 

jag har funnit acnes absoluta pärlor. detta kommer definitivt vara ett plagg i min garderob inom kort!
jackan som teo testar är en mocka jacka också från acne. den var galen den också. han kommer antagligen befinna sig på normalmstorg till en stor del. lät inte som att det var lätt att välja mellan denna mocka jacka & en skinn jacka. panikångest! 

   snart ska jag göra mig i ordning för en kort dag i skolan. gick upp 06.05 för att plugga på mitt tal jag har kl 08.15. 
   när jag drar mig från skolan senare idag måste jag inom C, & lämna ett papper! jag kommer bli grym på det jag snart        ska göra! 

mjaaaaauuu

RSS 2.0