skottlossning i mitt kvarter

mat. jag har verkligen ätit hela dagen! när jag ätit upp har jag varit lika hungrig som innan jag började äta!
men nu, äntligen. en riktig måltid!
har varit ute en sväng med hunarna. påvägen hem går jag förbi ett avspärrat område fring en skola ungefär ett kvarter bort. det tar exakt 3 minuter att komma hem därifrån. jag går hem lämnar hundarna och hämtar mina tennissaker. jag frågar en kameraman som stor och äter chips om vad som hänt. han skrattar lite och säger
"det var ett par som bråkade, kvinnan sköt sin man i armen och sen sig själv" och fortsatt äta sina chips! het sjukt. precis vid mig! och när detta hände var jag ute med hundarna!! hm!
sitter just nu i soffan och äter middag. ska vid halv 6 tiden spela softball! :) sjukt kul! ska försöka ta några bilder.

jag är kär, jo jag är


Redo

nu är jag klar! vi hörs mer imorgon..

Paulis B-day today

nu ska jag hoppa in i duschen! Folk börjar ploppa in och jag sitter fortfarande i mina slappkläder! 

jag får rida hur mycket jag vill

jag var och red tillsammans med Betsy idag! Hur kul som hest och gud vad jag saknar det. jag ska verkligen bli en hästtjej igen när jag kommer hem till swe! Han som äger hästen har fått den av några vänner i födelsedagspresent för ett år sedan så han visste inte mkt om hästar! Han sa varefall att vi kunde komma dit hur mycket vi ville! Så om det funkar för Betsy så ska vi tillbaka igen på onsdag!

ridning

Upp & hoppa. blev sent igår och tisigt idag. ingen go blandning. Men nu är det stallet som gäller. Undra om jag kommer ihåg någonting efter mina 2 utan häst! :/
jag ska rida i denna fula mjukisdress. :S inte det absolut bästa

look like a retard, men kolla kläderna. Vi ska på fest och Sarah klär mig såhär

innan jag går och lägger mig måste jag bara visa denna bild. Jag ska på fest och Sarah får en chans att klä mig. Hon sätter på mig en mjukisdräckt (mjukis braller och tröja) inget sminkt, nytvättat hår i en knut och jympaskor. Jag gillar henne! (:

En annorlunda lördag med en sjukt skön DJ som jag har hängt med i 7 timmar!

eftermiddagen har varit helt tokigt great!
Teodor och Crippa peppade mig efter att jag vaknat. vaknade på fel sida imorse. men det blev ganska fort bra igen.
Därefter mötte jag upp mina kärna nyblivna grannar och spelade softball med dom. Därefter mötte jag upp min kära famil och stack på Kickball picnic/party! Kom nyss hem därifrån. Dem är en höjdare på att dricka öl här!
Spelade massa olika saker som jag inte kommer på namnet på. Men kul som satan var det!
Bilder kommer fler, men inte nu. Är trött och ska hinna åka till Taco ... (någonting) öppet dygnet runt! Feta WI!
Mina grannar var great. Men ena kille var ganska påfrestande! Men ska på bio med dem på torsdag tror jag att vi sa! Är ju inte så långt till dem om jag skulle vilja vara lite säkrare på tiden, så får väl gå över imorgon och checka!
Imorgon ska vi till grandpa och rida förmiddan lång. Därefter ska vi shoppa! Köpte en jacka och en silvrig långärmad tröja som var sjukt snygg. Det ska jag visa er imorgon mina sköna.

GRATTIS ÄLSKADE MAMMA

GRATTIS MAMMA DÅ DIN DAG!!!!
HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG PÅ ANDRA SIDAN JORDKLOTET, MEN LITE NÄRMARE ÄN DU FAKTISKT MIG. GBG!!! :) JAG SAKNAR DIG VARJE DAG!

rum senare softball

inga bra bilder, men här är mitt rum! Inte så stort, men det gör ingenting!
Idag ska jag slepa softball med våra nya grannar ;) 

victoria's secret

köpte denna sjukt fina klänning/kappa när jag var i NY
inte så bra bild!

sitter just nu och tittar på DEXTER. Jätte bra. har fastnat totalt i serien! 
skolan idag var bra. Mkt tt göra och många att vara trevliga mot! 

det kom ett band till vår skola idag och spelade. Eleverna var som tokiga. 
Efter att dem spelat några låtar frågade dem om några ville komma upp på scenen (?). Jag tror att säkert 50 st ställde sig upp och ville dansa. Dem fick plocka ut några för att det inte skulle bli för många. Och när musiken väl satt igång var scenen som ett stort dansgolv. Det var sjukt kul att ses. Ingen är rädd för att uppträda eller synas, snarare tvärtom! 

haft en liten svacka sen igår kväll. Men nu är jag hemma och det känns lite bättre. Ska ta en prommis med hundarna senare. Ska också stanna uppe ett tag ikväll. Vänta på att Teodor ska parta klart och prata med mig på skype. Så om de är någon av er som känner för att prata med mig på skype så vet ni att jag är inloggad!



just precis exakt nu


nu ska jag & ciameses  hoppa i bingen! nattinatti



Lova - någon jag saknar igen


Lova! Du är med på min Skype & har varit det ett tag. Du är bara sjukt sällan online! Spika söndag? & Julia? Söndag?




27 augusti

dag var jag och kollade på volleyball! medans dom jag skulle kolla på värmed upp gick jag till andra sidan planen. efter ett tag kommer världens konstigaste och stelaste tjej in och ställer sig 3 meter ifrån mig och försöker vara världens bästa "server" med en flat hand (den hamnar ungefär 3 meter framför hennes fötter  men ingenting går bra för henne. (och min dag har varit sjukt jobbig) tight schema och ja ni vet! så efter 40 minuter watching kunde jag inte stoppa det. "are you retard, just keep you're hand". (!!!!!!!!OMG vad höll jag på med). hon bara stirrar på mig och går där ifrån med detsamma !! men det var ganska kul nu när man tänker efter!

menmen. skolan är sjukt stor, 2000 elever och ALLA känner varandra eftersom att man har olika lektioner med olika personer hela tiden! 

alla sliter i mig som en trasdocka vilket jag inte vet om jag tycker är så roligt längre. man har som bestämda platser i matsalen. och folk frågar i munnen på varandra om jag vill sitta bredvid dom. även på lektionerna. så fort jag plir presenterad för en ny, frågar dom direkt efter min schedule! och om jag har samma lektion frågar dom direkt om vi kan ha borden bredvid varandra? haha jaa! det var kul i början, men nu känns det bara jobbigt. gud, låter som att jag tror att jag är hur poppis, cool osv, men det är inte meningen. men jag är helt slut i huvudet varje kväll jag kommer hem! all engelska! min hjärna är sönderkörd!! men det går bättre och bättre för varje dag! 

träffade en kille i mitt AC America (history lesson) som tyckte att det var HUR COOOOOLT som helst att jag kom från sverige och sa säkert det sisådär 2 gg i varje mening. efter ett tag frågade jag om han hade varit där, för det skulle inte vara så konstigt om han besökt det någon gång så mkt som han pratade om det! men han sa neej, skrattade & log, men ville gärna åka dit så snabbt han bara kunde. okej, det var inte gärna utan såååå himla gärna!! jag kände mig dum att prata om swe i princip för det var en självklarhet att han redan viste allt?! så jag frågade om han visste vart sverige låg på kartan bara för att. och det var ju såklart en självklarhet det också. så jag bad honom pricka ut det på kartan. han svarar att det inte fanns någon karta i de klassrumet vi befann oss i. 
men det gjorde det, bakom honom.  
så jag sa det! den är bakom dig- då fanns det inte mkt han kunde säga. han hade inte en aning om någonting som angår swe. det var ganska kul! 

men nu sitter jag hemma i min säng och ska kolla på dexter! Teodor berättade att den var super duper så jag är tvungen att försöka komma in i den! 



mina nya..


JULIA BEJNÖ

min FB fungerar inte. förlåt att jag inte var inne på skype idag utsatt tid. men jag kom hem för typ 1 timma sedan och har precis ätit. jag har haft tennis och softball. inte kunnat ringa för hade min mobil hemma. men vi gör ett nytt försök imorgon samma tid? om du ser detta, hör av dig så jag vet, loggar in här troligen halv 1 swe tid! x ebba

en vän som är en stor del av det viktiga


<3

jag och du

.


bilderna är från "Girls". sjukt ful. men det är en bild på min nya klänning! 

.


hittade en ny inställning

.

skolan var inte alls som jag trodde. men det blir nog bra. jätte stort. Korridorer precis över allt som är identiska. 
skolan har 3 våningar och man vet aldrig vilken man är på. det tog en halv dag för mig att hitta mitt skåp, och när jag väl hittade det så kunde jag inte öppna det! Ingen bra stark!

har 6 lektioner varje dag. 5 min mellan varje! En lunchrast som varar i 35 minuter. och man får inte gå ut ur matsalen. så lunchrasten är liksom inne i skolan!

hände mycket spännande idag! både bra och dåligt. många är retard och då menar jag verkligen RETARD!
men i mitt tennis team finns det ungefär 4 st! så jag har fyra st att prata med den sista lektionen varje dag! HM
(jag har nog aldrig pratat så lite som jag gjort dessa två dagar). Man blir tokig. det ända jag vill är att träffa min kära familj. dom är varefall så nära normala man kan komma skulle jag kunna tänka mig!

kom nyligen hem från en soft ball practis i närheten. sjukt kul!! jag har verkligen kommit till sport-freaks!



today


nu har jag brottom! berättar allt när jag är tillbaka efter min practice! 

den blir en till första dag



skolan blev inte som planerat idag. Vicky som skulle ta emot på och skriva under några papper några mil bort anmälde sig sjuk en timma efter tillkallad tid! Detta ledde till att hela dagen planering was crossing! 

men jag kom till skolan! dock inte lektioner. Eller träffade min tennis team! Kändes kul!
imorgon sätter jag igång med tennis! ni ska bara veta. Det är verkligen all in! 

(Fick en tillsägelse idag om att min klänning var för kort? Men enligt reglerna så var den precis?! Dom har ganska strickta regler som sagt! Du får inte visa dina shoulders (kommer inte på den svenska ordet), magen, låren osv! ))

Men imorgon blir det lite mer bilder och lite mer action! 

till skolan

hade ställt kl en timma för tidigt, vilket gjorde att jag hann göra ett blogg inlägg. 
vi får se hur det går! min värdmamma tror varefall på mig. hon har köpt ungefär 20 skrivblock till mig. (?) 

25 augusti

Börjar skolan imorgon kl 07.20! så tidigt! ska alltså gå upp kl 06.20!!! herregud. gick nyss ett massager av min driver. Han är sjuk! Åhh! så det blir ensamt i skolan imorgon! 
 

25 augusti

funderar på dessa. man känns så tråkiga ändå! mest mjukis skor.
men dom kostde €140. dom kostar väl runt 2000 i Sverige? Någon som vet?



25 augusti

låg i solen i 20 min, det gick inte längre. 73 F! vet inte vad det är i C, den som vet får gärna berätta!
solen tar så mycket. helt sjukt. 20 min?

25 augusti

precis skrivit klart alla kort! 

SÅ MYCKET KÄRLEK<3

p.s molly molly molly molly molly molly molly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly mollymolly molly molly molly molly 

i det fina tunna ljuset står jag och väntar tyst


.

suttit i sängen i 7 timmar nu framför datorn. haha! verkligen inget liv! ska tvinga mig ut i solen. det är nog över 30 C idag med! så man klarar inte av att vara ute så länge utan att bada!

pratade dessutom med Teo i 3 timmar på skype vilket jag tyckte mycket om. senare ikväll har jag några uppbokade tider!


?varför

absolut värsta natten i mitt liv på länge

I'm Good, you're gone

om du ska fortsätta

ZzzzzzZZzzooooOOoo


zzzzzzZZzzooooOOoo


ZzzzzzZZzzooooOOoo


ZzzzzzZZzzooooOOoo


Some people make the world a better place just by being in it. You're are one of those people


zzzzzzZZzzooooOOoo


ZzzzzzZZzzooooOOoo



new friends!



&

du hade ingenting men köpte hela världen åt mig. jag tar min hov för jag ska ut & fånga stjärnor åt dig.



zzzzzzZZzzooooOOoo



mikaela zanderholm

here I'm right now! 

p.s jag läste precis sista sidan du skrev i min bok som jag inte kunnat läsa tidigare för jag börjar bara grina som en flicka!
men gud vad glad jag blev. jag saknar hur mycket som helst!

.


museum i downtown lite mer till vänster om mig. sjukt häftigt. det såg ut som en flygande fågel av massa olika figurer! 


.

vaknade alldelse precis! ska faktiskt ut och jogga tro mig eller ej! inte alls på de humöret, men måste lära mig området. 
nämnde aldrig det, men igår när jag spelade tennis med min "familj" så kom världens sötaste amerikan fram till mig och fråga bl a vart jag kom ifrån för han hade aldrig sett mig här tidigare. det slutade med att vi faktiskt ska gå samma skola tillsammans (: faktiskt inte lika nervös efter denna träff. nu har jag någon. så han ska plocka upp mig där jag bor på min adress så åker vi till skolan together! 
 
här är en bild från igår när vi var i downtown. där ser ni även en skymt av mina nya västa jag köpte i NY! 


Utkast: jag får ...

jag får inte upp några bilder. men just nu ligger jag i min säng. ska snart hoppa i bingen. 
har varit en fullsmäckad dag med familjen Kickhaver. Började dagen med en trip runt omkring och fick även en syn på downtown. gick förbi en "bilmässa". folk ställde ut sina bilar så som vi ställer ut hundar vilket var sjukt coolt! alla möjliga olika bilar gamla som nya, vanliga till extrema. ja, det var kul att se. bilder kommer! :) var därefter och bokade biljetter till en baseball match som vi egentligen skulle gått på näste helg, men som sköts upp till 8 sep. därefter åkte vi och shoppade. hittade massa fina saker. skor, byxor, tenniskjol som man måste ha för att tävla! (jobbigt, ja)

imorgon ska vi på zoo, 

.

för er som inte vet, men vill..
                                                            väster, precis vid kusten, ni ser en stjärna. där bor jag just nu


.


ligger i min säng och väntar på att tiden ska gå. idag ska vi på rundtur i Milkaukee. kan bli kul


.


.


Chicago.

hejhopp! jag är i chicago är världens absolut mest ensamma tjej! 
flygresan gick bättre än väntat! mitt första plan till Atlanta var försenat ungefär 35 minuter vilket gjorde att jag hade en kvart på mig att byta plan. det jobbigaste var att man måste senast vara inne i gaten 10 min innan avgång. jag var ungefär där de sista 10 sekunderna. blev hämtad av Paul och Saraj! men var lite panik innan dom kom. visste verkligen inte vad jag höll på med. och jag kunde inte ringa från min mobil som jag fortfarande inte kan! 



3

nu är det nästa steg i denna process! jag ska flyga. och jag ska mellanlanda själv. tror ni på detta?tsss! får se!

När vänder jag på dygnet. super trött och klockan är 21.51!?

nu har jag varefall städat upp på hotellet, eller rättaredagt plockat ner det jag kastat upp från mina resväskor. 
nu ska jag hoppa in i duschen & sen sova. ska upp tidigt imorgon. 07.15. usch! så god natt på er! slog rekord idag med besökare. haha 101 personer. haha vilka är ni som läser? ;)

nattmaten

imorgon går flyget kl 11.25 från NY så blir en tidig uppstigning mot Chicago. melanlandar även i Atlanta vilket kommer bli spännande om jag klara. mitt bagage kommer troligtvis ligga och rulla på rullbandet i Atlanta när jag kommer till Chicago! 

P.s Nadine älskling, jag mailar dig imorgon. haft så mkt att göra idag. men jag ska berätta allt för dig och mycket mer. 

2


1



Forever 21


var inte alls kul. man hittade ingenting

20 augusti

vaknade nu om att jag drömde om dig. dom jobbigaste tiderna att vara här är på morgonen just nu! 
jag vill bara hemhem! & jag har inte ens kommit till mig familj, usch! 
men idag där det av till SOHO på Manhattan! 

fortfarande 19

Tröstshoppat all day long. victoria's secret och forever 21! visar köpen imorgon ist för nu! jag har verkligen världens huvudvärk och det ända jag vill är att sova för alltid. så jag säger godnatt! puuss

19 augusti. första heldag i NY

dagens ärende:  besöka center park, harlem, fifth avenue, rockefeller center, st patrick's cathedral, time square, freenwich, village, soho, little italy fram till 13.00 sen är det shopping! konstigt att dom planerat in 10 saker på typ 3 timmar! stressen!

vaknade hur som helst alldeles precis! 29 C nu och kl är inte ens 7 på morgonen!
bilder lägger jag in senare! 

21.01

21.01  dags att sova. håller på att döda mig själv genom att hålla mig vaken. 
imorgon är det Oxford street ! 

I LOVE NY


tillbakablick


5 dagar kvar


teodor


onsdag


.


Lovat imorrn

jag lever! ikväll är det F12!


Imorgon eftermiddag

klicka in här imorgon kväll!

VI ses snart hjärta



Tänker på dig

du är sjukt snygg. och vi har en ebba&claudia tid idag! ringer dig

<3 tänker på dig

jag tänker på dig Nadine! Det finns en sak jag kan göra & det gör jag! Något du sa att du slutat tro på!
men om jag hade mer än 2 tummar skulle jag hållt alla så hårt jag kunde!

GBG regn

sitter just nu i GBG hos Hans. sitter och smuttar vin och äter kakor med ost!
såg just Christian the lion. men gråter ju bara mer och mer ju mer man ser den! världens finaste film!

blir tidig avgång härfrån imorgon. ska vidare uppåt eller snarare utåt kusten tidigt. Får även trevligt besök! blir kul! en fin hejdå innan USA!

 
                    jag ska skaffa mig ett "Christian the lion lejon"!
http://www.youtube.com/watch?v=i5vRPKIS5UM&feature=fvst

Natti

RSS 2.0