kvällens

jajjamensan fattas bara? nopp! inte mkt om fattas. nu är det vallevik och ragga dricka i princip eftersom att min ekonomi är nere i botten. seeeeeyaa! love

inga kommentarer



Ebba klipper Kajsa

klippte nyss Kajsa. världens bästa för krök. Vad tycks?

jag älskar mikaela & saknar dig galet mycket. vill att du ska vara här. men vi tar igen det v 30



 JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄN! MIKAELA ZANDERHOLM! ÄLSKAR DIG!

tisdag , utgång på smögen

kvällen är fixad. vi ska till vallevik och dricka vin med Linnea, Kajsa, Ebba, Julia, Carro, Cissi + en hög norrmän. därefter trippar vi vidare till lagergrens och hamnen 4.


såhär kommer jag se ut ikväll!  vädret är lysande, memn det är väl inget att skryta med. hela sverige är ju en stor sol! we like! Outfit kommer senare om tiden finns 

nytt i garderoben från favvo farmor





sjukt söta kläder. love love love! nu är det badet som gäller, inget annat! pöööss

brunebba. ja vi gillar



kan inte förneka att jag fått färgen. gillarrrreeee! 
precis ätit frukost i exakt 3 timmar, spårat. vaknade av att jag svettades som en gris. satt på mig långkalsonger, sjukt fet tröja och en undertröja. fått sisådär 40567 myggbett vilket suger. 
tänkte faktiskt gå ner till badet och chilla crazy. vädret tillåter inte så mkt annat! skulle tippat på 50 grader i solen. det stäääääääcker! 

packat min väska hur som helst. drar till kungshamn lite senare idag när graderna lugnat ner sig. ska även tigga lite kläder av min farmor som är årets höjdpunkter. 

söndag kväll!

åhh.. jag gjorde det. och det pirrar kan man säga. varför känns det inte alltid såhär? måste bestämma kläder för en passande kväll 

Kungshamns blandat med smögens underbara liv

för bra väder för att orka blogga. men nu sitter jag hemma i stugan på ulleberget och har god tid på mig. eller typ 17% av datorns batteri. 

   mikaela åkte tyvärr hem igår morse, men jag stannade. kom inte på någonting som kunde överväga detta. träffade julia b, carro, cissi och ebba på smögenbryggan. dom hade spårat och bildat från Sockholm till Smögen och campar. så övernattade i lyx inatt vilket resulterade med insjuknan jag drabbats av. kanske helt enkelt får ha en lugn kväll ikväll. skickade också nyss uväg ett sms till viktor. en av mina seglarinstruktörer förra sommaren. tog ett tag innan jag vågade. men nu är det sänt. vad de stod is a secret. 

men under veckan har vi åkt vattenskoter som tokar, bilvit tagna av polisen, bränt oss på brännmaneter, ramlat i smögen, gjort några för dumma saker, skitit i stockholm, blivit bruna och partat all nights long. I'm in love. 

ebba k, julia b, cissi och carro hade planerna att dra vidare neråt mot GBG och frågade om jag var suger. så kanske blir lite GBG i slutet på veckan och det skulle ju varit wonderful! sweet girls! i morgon drar jag tillbaka till kungshamn där vi har  huset för oss själva. veckans väder ska även bli mycket underbart. idag var det 29,8 grader i skuggan! fethet dag! lite svår att handskas med?! imorgon blir det nya tag, min röst är inte den bästa, snarare tvärt om! 


resan som varade i 13.5 h. kul som jul

haha resan hit var ju årets skämt. vi kommer till centralen. hoppar på bussen men sträckkoden går inte in.  chaufförers kollade lite extra på biljetten och säger att vi ska ta en direktbuss "jasså, nice"!!
   går ut till tjejen som packade in vårt bagage. "21:a, det var ju igår, idag är det den 22:a" bra vi missade vår buss med precis 24 h. springer runt som tokar i centralen och får tag på en sjukt nice tjej som fixar nya biljetter till oss. avgång från stockholm 13.30. sätter oss på pizza hot och steker ett tag. 

   kommer till GBG och har 7 minuter på oss att hitta spår där vårt tåg ska ta oss till uddevalla? på dessa 7 min ska jag hinna köpa 3 biljetter? hur fan hann jag, jag måste vara otrolig? mikaela också, bar båda våra väskor. bra älskling. 
uddevalla är slutstationen . men att det fanns 2 uddevalla var ju inte inplanerat. uddevalla ö och uddevalla c ! vilket skulle man ta. vi chansade på uddevalla c. pratade men en av 40 killar om vägen och hann sa att det inte ens gick några tåg till Smögen! fuck! men vi sket i honom och fortsatte leta. kom till slut fram till rätt busshållsplats efter många om och men. där träffade vi en kille om "egentligen" bodde på i princip samma gata. världen är liten, kanske för liten?

kom till slut fram kl 23.40. åkte hemifrån 09.40. aldrig mer buss kanske?
  dessutom ändrade planer i planeringen. gbg på fredag eftermiddag och party then!



Bohuslän, gud vad jag tjatar.

MOT GBG i skärning!


I'm ready to leave this town for one week 

   precis gjort 2 liter te som jag ska ta med mig. plus massa bär och inte mindre än honungs melon. resan är uppstyrd !

JULIA BEJNÖ

dig får man ju precis aldrig tag på! jag kommer vecka 27! båten bokas imorgon. men du, RING! din mobil är avstängd! 


pöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööösssssss

LIFE AT THE EXTREME


segling måste vara en av världens absoluta extrema och coolaste sporter. varför är inte jag sådär cool som dom?
tyvärr orkade jag inte leta bilder från 2009 så det blev 2008 bilder istället. men gud vad balla båtarna var. har aldrig tidigare varit så nära. låter som jag är största löjlet, men jag kan inte släppa det! jag ska börja satsa så att jag om några år också kan segla jorden runt i precis alla väder?! WIIHOOU snart där? 

   packat det sista inför imorgon varefall! känns bra. har också lovat mig själv att jag ska upp och springa innan jag drar mig in till stan för att innan möta upp mikaela! imorgon blir det mängder av skvaller tidningar. alltid lika kul! det dumma är att man tror på det!. kanske ska börja köpa en annan tidning och lära mig någonting vettigt ist för massa bajs. 
väskan är hur som helst packad för typ hela terminen. väger mer är 25 kilo om jag fick tippa! men men. dator är dessutom med så massa med sol&bad bilder från bohuslän kommer! jordens underbaraste plats. dessutom kommer hobien snart dit.! SPÅÅÅRA VARJE DAG



 
          MORE POSSIBLE

http://www.youtube.com/watch?v=LGUVWZnzHgI look at this 

http://www.youtube.com/watch?v=C9kSx70v-Nw&feature=chann förseglet, vad händer?

http://www.youtube.com/watch?v=DG3jA6Fswak&NR=1  (obehaglig segling?)

kan du kan jag!

hur häftig skulle inte jag varit ifall jag kunde spela dragspel? hur som helst är det enligt mig det absolut charmigaste har jag kommit fram till! I love it! 



midsommarkrans

ett år tills man får göra en midsommarkrans igen! dock blev min mest misslyckad av alla. var mer som hängde ner för ansiktet än vad som skulle vara som en krans runt huvudet. hann heller inte leta efter några fina blommor. MEN, jag gillare!

HUNTER? not

köpte ett par hunter stövlar förra sommaren och har verkligen inte använt dom alls mkt. 
men dom är fan inte svarta längre. vet någon hur man kan göra för att få bort den vit - svarta utslitna färgen? förutom olja som Karin tipsade mig om!



.


crazy tokig i vädret. dessutom har jag varit och badat

suniiidaii

klar packat tills imorgon. resan till GBG är planerad, men inte därifrån. men till sist kommer man alltid fram! ska bli så sjukt härligt att åka till kungshamn/smögen! dock är inte motorbåten ilagd. men vi får trängas på vattenskotrarna eller helt enkelt ragga skjuts till olika öar. 10.55 från stockholms central. 


summerpicture



bryggan på Aspö påväg till Nynäshamn


höst men sommar







horrible jag?




everyday with you is love



   påväg hem från midsommarfirande 

söndag!



midsommarens tjuvrökning & pose! puss och god natt. uppdaterar imorgon

MGMT har fastnat i mitt huvud!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



dagen innan stora dagen midsommar

kom nyss hem från en promenad som varade uí 1 timma hundra meter från mitt hus. mysigt sällskap. satt och rökte och drack milk, i sin vanliga ordning! är bara hemma ikväll. planerna ändrades. Planerna går till Aspö i Skärgården. tänkte fira midsommar tillsammans med mina söta föräldrar då jag inte kommer umgås alls mycket med dom innan usa vilket är tråkigt. så jag tog mig i kragen och ska vara med min familj dock inte med min bror för han drog till Frankrike tidigare i morse. ska vara där i 3 veckor och surfa och läsa franska, ganska chillcoolT! 

   nu är det tv dags! Teo är för övrigt dum i huvudet, fick bara jätte lust att nämna det! känns typ bättre? eller kanske inte?

dagen efter, ingen dag för sushi

varför funkar inte blogg.se längre?
största töntsaken just nu! bilderna fungerar ju inte ens!

   vaknade, och det står en sushi och väntar på att bli uppäten av MIG! yeeea. trycker i mig en det snabbaste jag kan i princip och kan därefter inte fortsätta äta. mår för dåligt
sushi dagen efter är nog det sämsta alternativet ever! ska planera min midsommar till 1000 idag. börjar tvivla på att röja. mamma frågade om jag ville till skärgården med henne och far min. sjukt mysigt. kanske också lite bra eftersom att jag åker snart och kommer inte umgås speciellt mkt med dom under sommaren dessvärre ! tyvärr så sket pltserna i bilen till lovas dalarna menmen! en annan gång snygging! (:

mikaela är på väg hit. vi ska hyra film och götta! pussåkiss


sol vind och vatten!

tror jag dessutom ska dra med tobias och fredrik och segla lite senare om det finns tid för det! 

fräääsch kille? han kommer inte bli det minsta glad för denna smygbild! 

tisdag och strålade sun!

 

sol sol sol.! bara älskar det! kom hem ganska sent igår och skulle verkligen behöva sova typ 10 h till men dem spränger och borrar på tomten bredvid så det blev snarare omöjligt! dom ska tydligen hålla på såhär i en vecka!! gaah!
kvällen igår var väldigt rolig. men det sket sig för två stycken! tråkigt. det skulle vara roligt att ha med er!
men ikväll är det tisdag, ja tisdag! händer väl inte någonting mer än det vanliga så lär väl dra ut en sväng! Min käre vän ligger i sängen och det är lika omöjligt som vanligt att få upp honom! roligt sällskap man får därute i solen! hm??




puss


till retrobar! seeee yaaaaaa!

måndag


haha. så här glad är jag för att jag är ute den 15 juni och har fått typ väldigt många "typ jobb"! haha! mor min fixar och trixar!. ska ut och springa en sväng nu efter att ha tryckt i mig allt i min väg sen jag vaknade tills nu! skönt ska det bli! ska sen stresa för att hinna göra allt jag ska göra innan jag drar ut! 

taggad tjääj


ojojojojo! har inte mkt roligare än detta just nu! sitter helt proppmätt vid matbordet och satt och blandade läppstift och idomin! wihoo! 

min kväll kommer bli så sjukt lugn! ska nog bara sitta hemma hela kvällen! pratade nyss med teo om att gå på gay party, vänner till familjen. men det blev lite komplicerat till slut! 

lördag och utelåst! wwwwwiiiiiie

ligger hemma hos martina. är ute låst. bror är i GBG och tävlar och detsamma med mamma och pappa men nera på baggen! åhh.. just nu vill jag bara hem oc duscha. kvällen igår var inte den finaste.

   hade först middag hemma.super mysigt. eve, becka, lova, linn ashmin, filippa, julia, malin, mikaela och martina! super var det.

skulle senare ut men planerna ändrades till julias brors väns lägenhet där spelet spårade! inga kommentarer!

Ikväll ska jag nog bara vara hemma. kom på att jag ska tr'nings tävla imorgon nere på baggen jag också!! så jag ska nog bara ligga hemma men en påse godis och en film!

fri som fågel



 sommarlov! nu ska jag till affären och löpa maaaaaaaat! vi hörs sen! 

kors i taket

idag får vi sommarlov och det är helt jävla siiiiik! 
sitter och kollar på massa bajs på tv! ska väl snart tvinga mig i säng! 

baaa


Outfit


redo för en middag på grodan! mängder med musslor ska jag proppa i mig ikväll! därefter ska jag möta upp min bästa vän Teo! Tjiihoouullaaaaaa 


Imorgon är lestradska över för moooaaa!

ganska mkt onödigt att jag gick upp imorse. kommer till skolan blir mött av en limbo tävling som hölls för alla i 2an? hur gamla är vi? hälsar på min svenska lärare som grattar mig till mitt mvg igen! gladde mig med det! dessutom fick claudia en utmärkelse för bästa uppryckning som också var kul! (grattis bebe)
försöker första sveriges ambassad Washington. men det är ju typ absolut omöjligt. får helt enkelt be mamma kolla upp det där med mina tider. snart är min usa rase sjukt nära. ! blir galen! sjukt rädd, men vill vill vill! 

   ska sätta mig senare på Grodan med lite vänner och äta musslor och dricka ett glas! Mysbajs! 

   

jordens finaste

jag ska till linnea om allt blir som planerat! kungshamn. 5 min till sandhamn och stället äger allt! I LOVE SOOOOO!
från GBG. ska slå henne en pling så fort jag kommer härifrån! 

UTSLÄNGD

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!

KAG BLEV UTSLÄNGD IGÅR ÅHG JAG SOM VERKLIGEN VILLE ROCKA HELA KVÄLLEN!
aja, finns inte mkt att göra. men jag hade en sjukt bra kväll tills kl blev 01. då vinkade en vakt till mig och frågade om jag kunde prata med honom utanför! "absolut, svarade jag trevligt". Du är utslängd, blev mitt svar tillbaka när han hunnit dra den där jävla röda "in - utgången förbi mina ben! fittvakt! 
aja vaknade nyss upp på kungsholmen. märkte att jag var fullare än vad jag trodde. druckigt 2,5 l saft på 2 h! jag mådde dåligt, ja! ringer jag jonna och nadine, dom mådde bra om någon gjorde det! satt fortfarande och drack i princip! fulla som djur. (yeea du skulle jobba idag nadine! sopa!) hur som helst ska jag till skolan nu för att äta frukost ;) sen tänkte jag planera lite planer för ikväll! ska försöka dra med mig några stycken till J och äta musslor! :) weei! mums som fan!
   ska försöka träna lite också! varit sjukt dålig med det senaste tid! men skärpning!
 min gode vän! 

onsdaaaaaaaaaa


vill inte, men jag vill

denna onsdag ska bli dubbelt så cool som den förra ;)
först ska vi äta middag på laroy, sen är det drink vid 23.00 sen börjar väl de vanliga listorna gälla! så vi ses där dom som ska dit! därefter tar det av till spy eller white! 

nu ska jag ut och springa, därefter till forum sen in till stan och möta nadine! därefter ska vi handla lite innan vi drar till essingen och gör oss party! 
pööööööss

12.11

hos martin vid rådhuset. ska börja dra mig ut på stan nu. lämna tillbaka 10 böcker jag lånat och även lämna tillbaka ett par byxor jag köpte i fredas - gick sönder efter första gången!

fuck yee!

hemma nu. pratat en stund med min kära vän ulrika. utgång med bl a dig på onsda. blir en toppen kväll detdär! mottagningen hos teo var jätte mysig! synd att man inte har mottagning oftare än 1 gång i livet!!
skulle egentligen fortsätta min kväll men orkade verkligen inte. tänkte gå upp en timma tidigare och springa imorgon. så taggar tills dess istället för att supa! imorgon ska jag även till skolan I TID, få feedback på mitt arbete! 

   nää nu ska jag fortsätta gosa med min kissemisse! 


walking on a dream?



 ... eller inte! bytte nyss om. somnade i badkaret. sjukt nice. men som vanligt är jag redan 44 min sen och ska till älvsjö! som tur är åker jag bil. vi hööööööres!

bada

jaa.. varit och seglat. blev inte så mkt segling efter att jag börjat bråka med fredrik så jag matilda och hennes vän drog ut med motorbåten! kom hem för inte så länge sedan. ska kasta mig i badet och sedan göra mig i ordning till teos mottagning! det blir typ as nice!!!!!! senare ska jag försöka göra någonting mysigt. typ sätta sig på någon kaj i stan och dricka vin! herre vad gött det skulle passa! lägger upp en bild sen på min sjukaste klänning! den är så fin. pöööss

idagens

godmorgon. för dom som har sovit någonting skönt. där jag sov var det seriöst 35 grader! har inte kunnat sova en ända skön timma. men men. tar igen det inatt ist! hade sjukt kul! däremot blev jag på riktigt typ kär i alla människor jag träffade efter att jag stoppat i min lyckopiller som jag aldrig trott skulle ha någon större effekt. men tydligen, igår! kul men kanske inte så passande. gick runt och pussade på dem mesta! tss

   ska försöka göra någon god frulle nu! senare ska jag in till stan och lämna tillbaka ett par byxor jag köpte igår som också gick sönder samma dag!
   senare ska jag försöka få tag i nadin och noelia om kanske en mysig grillning och partaj senare!


2 fuck h

ojojoj-... jag är sen men jag är sjukt taggad. vems dag är det? känns typ som att jag ska ta studenten. men det är görfan 2 jävl år kvar. kommer ju gå ut med 92orna eftersom att jag drar till USA!!
men bajs på allt skrivande. nu ska jag in till stan! mina planer ändrades helt efteratt jag försovit mig i 2 h!

you are not the people!



god morgon?

absolut inte. nadine ringde mig nyss & var påväg till skolan.! herregud. jag skulle upp för två timmar sedan! I will kill me self!!!!!!!!!!!

GYLLENE TIDEN


sjuk kul kväll igår. noelia till höger. DU TAR STUDENTEN IDAG! CRAZYBAJZY!

milk milk milk


finns det något finare än kall mjölk. nej faktiskt inte!
min dag imorgon börjar kännas. jag har så sjukt mkt att göra. måste in till skolan så fort som möjligt och skriva en uppgift jag inte ens börjat med. kl 10 ska jag sitta i cafet och älska att bl a Noelia aldrig mer i sitt liv behöver sätta sig ner och skriva ett case som det kallas i min skola. ska sen ut på stan fixa kläder till kvällen och 3 studentpresenter som jag inte ens hunnit tänka på. därefter ska jag möta upp några vänner för att sedan ställa mig på ett flak och spåra totalt. ---> hem, duscha 3 mottagningar och därefter lestradskas slutskiva! jäää, stressig dag! 

vägen till claudia


regnig dag som fan

& dessutom så fungerar det inte att lägga in bilder på min blogg längre!

1 timma senare

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kom till skolan 1 timma tidigare idag igen och det är långt från min dag idag! BAAAAAAAAAAAAAAAJS

nopp

segligen idag gick ej som önskat och heller inte min träning som inte ens blev av!

absolut



borta

absolut inte mer än så här just nu. tack och hej leverpastdejjjjjjjjjjj

RSS 2.0