spenderade lite tid i stan i söndags

glömde bort det totalt!
jag hade super kul med mamma. vet dock inte om hon hade så roligt, men säkert ä'r det att jag hade det!

några nice inköp från in wear & martinique!
ganska fula bilder. men men! köpte även ett par jean & en kavaj till far som var sjukt snygga! han har inte insett att stekare inte längre är attraktivt för 50 åringar! nu ska det bli ändring! ska nog gå in en sväng förbi TSHIRT STORE & köpa med ett par glasögon! det behöver han mer än någon annan. han springer runt i snabbglasögon! nu ska jag antingen springa ner & köpa mat, eller ska fräser vi på lite fiskpinnar! mumma!

   sa jag det? att jag hoppade mitt tal :(                     """"""är sjuk""""""

lite att göra!

nej jag har fakitskt inte lite att göra, sjukt mkt faktiskt!
har ett tal, 2 inlämningar, en tranta & två prov på söndag! prutt!
ska snart dra mig hemåt från staden & slå mig ner i köken & tvinga mig själv att plugga!
gick upp kl halv 8. satt mig på balkongen i täcke, en duntoffla, jacka & tjocktröja, men överskott av torkade tranbär & cigg!  det var ganska mysigt, men inte lika rooligt! 

   nu är det bara på med klackarna & glajjorna & glida hemåt igen!


vitt på bröllop är inte okej!

köpte nyligten en klänning från Miss J, super fin & skulle enligt mig passa perfekt i GBG om några veckor. men bara 4 dagar efter att bytesrätten "Gått ut" får jag reda på att det endast är bruden som får bära vit klänning.!! toppen kul!

orkar inte rotera

kl 01.19

aldrig försent att börja plugga + att jag har lite extra saker att göra innan en ny dag börjar för mig!
var på andra dagen på min kurs på C. kan ju inte påstå att det var jätte roligt, men inte sådär tråkigt så att man somnade.
   har försökt plugga på mitt tal tills imorgon.har inte gått ådär jätte bra. men får ställa kl några timmar tidigare imorgon & försöka plugga då!

   har inte gjort så speciallt mkt idag. har varit i forum & ätit lunch med en vän! kollat i lite butiker en snabbis sen började jag röra mig in till stan för att anlända på C kl 18.15! kursen höll på till några minuter i 21.00 utan några pauser. så sittsår fick man ju! fick reda på lite smått&gott gällande bl a denna blogg. haft den i kankse 2 veckor om ens det & redan massa roliga saker man får höra! 

   ska sätta mig & göra ett kolage till USA. skulle varit klart för ungefär 3 månder sedan (blir så om man är tidsoptimist tyvärr). men imorgon står det i min kalender med stora bokstäver & röd penna att det absolut ska vara inne senast tisdag den 1/4 annars blir det straff. skraffet är 400 situps men vikt 30 kg. (allts totalt omöjligt)!  

  ska också försöka hitta en 19 årspresent till min favvo som fyller år nästa vecka. personligt ska det vara, men vad? får tänka lite till!! han önskade sig en jacka från acne eller ett par hörlurar som man måste beställa från typ andra sidan jordklotet! blir lite krassligt gällande min ekonimi!! men nu ska jag ut & ta en godnattis! höres! 


18

jag blir galen! alltid ett jävla krångel när man ska göra någonting som ABSOLUT ALLA ANDRA gör ständigt. köpa cigg, beställa, bli medlem, gå ut, köra bil, resa! ingenting är ju kolugnt, det är ju alltid någonting som krånglar!

   & jag blir tokig på dig. du vet absolut vem du är. & du gör mig crazy! tycker dina argument & bortförklaringar är så dåliga!
varför kan du inte bara säga det du säger till de andra!?

BMW - absolut nothing

sitter här och diskuterar allt från BMW till hur griniga tjejer blir när dom är fulla.

   har alldeles för mycket att göra helt enkelt att jag inte hinner börja. det känns inte bra alls! men jag hoppar plugget imorgon å sitter hemma & pluggar till mitt tal på tisdag. 
 

min shoppingrungda igår med mamma gick som det skulle! tog lite bilder, men det tar sjukt lång tid att lägga in dom så jag hoppar det. men det blev 2 jackor, 3 skjortor, 2 kjolar, 2 väskor, 1 linne, 2 kläningar + lite smått &gott. men det blev toppen. garderoben blev lite förnyad md lite vår/sommar kläder!
   
   har precis fyllt i alla mina utbytesstudent papper. så nu är allt klart! känns grym skönt. mamma har tjatat som en tok på dom där förbaskade äckliga papprena! men nu är dom borta!

nationella prov

 jag ska hålla tal om denna bild + en annan som sänder ut samma budskap!  5 minuter ska jag prata om matmissbruk! efter att jag skrivit 1 A4 får jag reda på att man ska hålla tal om någonting personligt, någonting som berör en själv & även ett engagemang som berör hela världen. så nu är alltså min uppgift att få in personliga "åsikter, tänkande osv" i matmissbruk. känns som detta är lite långt ifrån mina kunskaper!! ska jag då ha egna åsikter & tankar om det?

bästa lördags välkomnande

glömde helt bort det bästa hittills på min lördags förmiddag.! när jag kommer hem genom dörren ber dady mig vara tyst. jag slår mig ner & lyssnar på hans samtal. det visade sig att det handlade om en båt! det slutade med att det bestämdes en tid för provsegling. spana in båten! den är helt galen. 
http://www.29er.se/
skrålla ner lite på sidan & playa första youtube videon! I'm in love!!!! båten är först & främst till min käre bror fredrik. sommaren kommer bli så sjukt grym. en hobie cat & en 29er. det här är den mindre båten. den större är 49er. behöver dock väga betydligt mer än 150 kg om jag ska klara den. får skaffa mig en överdrivet tung gast! 

29er (den lite mindre)

49er (den lite större)

seeeeeeeeyaaaaaouuuuu

checka läget!

kommer hem efter en sen kväll, kort natt, tidig förmiddag. har hunnit med att träna ett core pass på sats zenit! vi hade bokat ett spinningpass passet innan coren men som vanligt är vi sena. så dom hade redan lottat ut våra spinningplatser! 
  nu är jag hemma med min familj. alla sitter med varsin dator i knät & så fort man säger någonting får man ett ryt tillbaka: "tyst då". (sorry liksom) 

   men nu ska jag in till stan & shoppa loss mig totalt hade jag tänkt mig! kanske ska svänga förbi björknäs sen & kolla in om jeppelino eller pattericko har gjort några fler mål! 

     tjaooooooooooo!

såhär såg jag ut till min jobbintervju


Brukar aldrig ha problem att sätta på mig kläder & brukar heller inte ha beslutsångest.

Men igår innan intervjun hade jag inte en aning vad jag skulle sätta på mig. Efter ett bra jävla tag fick jag på mig både jeans & tröja. Såg sen när jag var inne i stan att jag inte såg riktigt klok ut. Men som tur var fick jag jobbet, tillräckligt anständig var jag antagligen.  

 


vart tog det fina vädret vägen?

när var det här liksom. det var fan inte länge sedan. igår? ja! & nu är det typ 23 minus. det går ju inte ens att gå ut. det här suger totalt! ska in till stan om några timmar. börjar redan tveka!

   

äntligen fredag...

filippa & lova åkte nyligen hemåt. satt & snackade skit & svulla lite allt möjligt! kul att träffa er sugar! var ett för bra tag sedan. men jag ska ta tag i min födelsedagsfest som är sisådär 3 månader försenad, så får jag träffa alla er gamla söta.

 

   nu sitter jag i soffan & kollar ut på den sjukt äckliga snöstormen som verkligen förstör sverige! 

slösade bort sjukt mycket tid på The Hills tidigare & har helt tappat taget om de. så nu blir det lite the hills timmar framför mig till maten. 

 

var på anställningsintervju igår! höll på att kissa på mig! så nervös!!!!. men det var ju inte det minsta farligt när jag väl satt mig till rätta! 1 timma senare ringer fabian mig & säger att jag blivit anställd! (överlycklig typ)

det skulle firas med firmafest sen cafe opera. kul att se cerberus anställda! det var ungefär som förväntat men 100 ggr värre. allt var bakåt om ni förstår vad jag menar! men trevliga var många. så på söndag går det ut för, då börjar min kurs. men det ska bli roligt att börja tjäna lite egna money, det kan man väl aldrig ha för mycket av?! funderar på att spara lite pengar så att jag kan köpa en liten segelbåt mot sommaren. men det är kanske lika onödigt som det låter! mor&far har ju redan än båt som inte används som den borde!

 

funderar på att sitta här tills rumpan börjar öma. då är det kanske dags för mig att åka till björknäs IP & titta på lite hockey! eller kanske inte alls! min vecka har varit en katastrof & den kommer ju inte bli bättre nästa vecka. men får glädja mig med att jag klarat av denna vecka som varit helt enkelt! mina nätter sen i onsdags har inte varit enkla. sömnen är snart nere på 0! men de är fint!


sandras 18års dag

sitter fortfarande på mors jobb. kollade igenom bortglömda bilder & fann min vän sandras 18års bilder från kungsträdgården den 14 januari! 



en vanlig dag i skolan


inga kommentarer mer än att kl är säkert över 18.00 & vi sitter kvar i skolan..

i know what i want


den 6 april sätter jag igång i tävlingsgruppen för seniorer! ska bli så jäääävla roligt! 
   ska försöka övertala mor & far om att införskaffa oss en lite coolare segelbåt till familjen också. så att man kanske kan ta & snappa åt sig den vi har nu efter jag tagit skepparexamen som jag ska göra nu i vår. ska försöka smita med jesper & patrik. tiden för förarbeviset är redan bokat för ett tag sedan 9-10 april. men det är nog lätt som en plätt! eller? när detta är fixat kan det inte vara så svårt att övertala min far om att låna med båten till Gotland vecka 29! det kommer bli helcrazy! 

gaasch

sitter på mors jobb. på riktigt så är hon inkompetent eller utvecklingsstörd! 

   ska snart på körkurs. har inte tagit tag i det där ännu. men ikväll smäller det! då ska jag köra hem från stan. ska bli spännande om man kommer hem levande! men det tror jag nog 
typ såhär kommer det att se ut när jag kör hem...

pluggdagara är alltid lika tråkiga!

det lär bli en pluggdag varefll kväll för mig. har reflektion i skolan imorgon. sjuk seg. vet inte ännu vad jag ska skriva om. det är i sin vanliga ordning! nää nu ska jag ut & ta en cigg på min väns balkong. sen ska jag gosa ner mig i soffan & ladda hem något passande att se, kanske även göra en kopp te! ja det ska jag verkligen göra. 

träningen går som den ska vissa dagar


efter ett träningspass på SATS regeringsgatan. vi sjukt jäkla grymma mikaela www.metrobloggen.se/mikaelaz
tränat i typ 2,5 vecka i sträck med typ 2 vilodagar. det är crazy. dessutom är det sjukt skönt efteråt. 
efter träningspasset gick vi en promenad i staden & kom hem framåt 12 som man brukar efter våra träningar & restaurang besök! 



sjukanmälde mig idag

känns som att jag är den person som mest behöver ha sin närvaro just nu i skolan.  men att stick från skolan 1 varje dag känns surt. så jag skippade min spanska kl 11.00 idag för att senare dra till tandläkaren. var & tog sprutor igår på boo vårdcentral. inte kul. jag är tjejen med mest sprutforbi i sverige känns det som. det första min läkare säger till mig är att jag måste sitta stilla annars måste hon ta om den. jag säger " det gäller väl alla sprutar, om jag inte sitter still, blir allt fel & måste tas om". då säger hon" denna spruta är inte som dom andra du tagit denna vecka, detta kommer kännas som ett tryck & & svida väldigt mycket". jag håller typ på att svimma. hon tar in en till kille som ska sitta bredvid mig på sängen och hålla min högra handen på magen, med hans hand över. han berättar hur jag ska andas & pratade med mig som om jag vore ett barn. efter jag tagit sprutan frågar jag om allt är klart så säger hon ja. det var alltså allt. hon hade inropat en extra personal för att jag skulle överleva ett  DPI prov (om det hette så)! kul var det varefall! jag åkte in till stan sjukt glad, men när jag sen kollar på mitt sprutresultat i armen såg det inte lika roligt ut längre. det var en stor jäkla bubbla som bubblat upp i armen, såg ut som en mega vårta typ. sjukt snyggt! 

 
men jag hade varefall härligt sällskap dit & tillbaka. tack vännen
   

ebba


nämen... titta vad jag fann på götgatan igår på väg till Ljungrens för att luncha!!
   var & åt lunch som sagt på Ljungrens med patrik & per. sjukt god mat! 
   efter det stack vi in på TSHIRT STORE & köpte med oss 3 glasögon som jag redan lagt upp! sjukt snygga!

shades for everyone!!

Fräna shades dom har på "TSHIRT STORE" eller??..

shades on!

dagens egna bubbla

min uppdatering har inte varit på topp (sorry sebbe).
men min dag har inte varit den soligaste. kom till skolan 08:30 hade lektion i 1,20 min sen slutade jag för dagen, samma sak igår typ. satt mig på medborgar bibloteket med sara & pluggade! men sara tyckte att hon gjorde allt, men jag handlade sushi soppa i snöstormen. suttit & väntat i typ 100 år att solen ska visa sig,  sen blir det snöstorm igen. precis som det brukar vara! 

   vid 19:00 drog jag & mötte mikaela. stack sedan & tränade på sats på regeringsgatan! 

i mina egna bubblor


jag vet hur jag vill att den ska se ut. satt här om natten ensam i patriks lägenhet & gjorde om min önskade tatugering! 
jag ska tatugera mig snart hoppas jag. men det är ju så sjukt mkt man vill göra. men hur som helst!! mkt fokus på ögon & mun. resten av ansiktet ska vara "otydligt". så jävla svårt att få min bild från huvidet till papper, blir ju inte bättre när jag suger apa på att rita, 

bikini


dessa tre sjukt snygga bikinisar från victoria's secret ska jag beställa snart. har en bikini från victoria's & den är kanon snygg & storlekarna anser jag vara likt storlekarna här hemma!

   den längs upp och längst ner hittade jag i år. den randiga tittade jag på förra året, men köpte den aldrig. var alldeles för seg. sen när sommaren redan hade börjat var det försent. så nu smäller det & i tid också! kolla in http://www.victoriassecret.com/


läppstift är min drog


läppstift är det snyggaste som finns. hittade ett läpp stift som jag köpte strax innan jul för att ha under julen i GBG! det glömde jag helt bort & fann det nyss! 
   funderar på hur jag ska lägga upp min dag. sitter just nu i soffan med P. han sa att han skulle hjälpa mig, men lägger det åt sidan hela tiden! ska in till stan lite senare ikväll. möta upp en vän & träna på zenit som igår med mikaela! 
   

dagens lugna & sköna outfit


byxorna är från whyred & boddyn från H&M nitarmband från punkshop! love that!

swishigt


jaraaa

VECKANS NU!

man kan ju aldrig få nog av skvaller. alltid lika roliga att läsa om alla misslyckade människor!


en föreläsning i skolan som vara i 45 min

var inte i skolan mer än 45 minuter idag. om jag visste om det skulle jag aldrig gått upp. och för det andra var jag på denna föreläsning förra vecka. 
   nu kom jag nyss hem. varit i orminge & köpt lite mat! ska sitta och plugga rumpan av mig. nationella muntligt i svenska på fredag, onsdag reflektion, torsdag seminarium om svenskt bistånd. sjukt kul vecka. kommer typ hinna med att plugga! 
    
sebbes special recept! kräftstjärtar, arlas tomat & saffran creme fraiche & pasta. mycket gott!


bio - 3

tabletterna jag tidigare nämnde! bio - t!
läste lite om dom. det låter ju inte så dumt. men det kanske låter dummare att tro att dom kommer funka! 
hur som helst så ska jag nog test någon sort! ifall dom inte funkar så har jag inget sug efter att testa dom. 

bio - t tabletter ökar också förbränningen vid träning som inte skulle varit helfel inför sommaren! men frågan lyder: "är det inte vara bullshit"?  jo det är det säkert!!

   matten går inte alls bra. gjort 3 tal sen kl 22.00! men det är nog bara för jag är så sjukt glad för att vi snart har en hobie liggandes här hemma vid havet! 

sara - du är cool

du är galet snygg..! våra ute kvällar börjar gå för långt! krogen kanske inte är något för oss ivarefall! eller?
hur som helst har vi sjukt mycket att styra denna vecka. 3 prov/inlämningar/seminarium. kanske dags att hoppa av skolan snart? men du. något jag inte frågat dig om. påsklovet!? vad gör vi! 



sats gick kanon (för mig varefall)

mikaela kom till sats med en engelskbok och skulle ha läst 9 kapitel tills imorgon. så i en timma kämpade jag som en apa & mikaela satt på en cykel bredvid mig & trampade några tramp/min samtidigt som hon läste. hon fick mycket gjort varefall! 

HOBIE CATEN är fixad

nu ska jag börja segla på riktigt. bror min la i sin båt nu i helgen & har seglat både lördag & söndag.
målet är EM I Italien i sommar innan jag drar till USA, jag ska fixa det! ska nog försöka hinna ner till klubben i veckan!  

pensionsförsäkringar, är det verkligen min grej?

Fick helt plötsligt en klump i magen. är det verkligen min grej att ringa runt till ungefär 300 per/dag & berätta om pensionsförsäkringar? känns inte som det! & ännu värre. varje söndag är det något "stor samtal". då ska hela gruppen samlas, 2  personer ska gå upp på "scen" & hålla i ett telefonsamtal med en annan!? läskigt!! 
   dom kommer ringa mig hur som helst imorgon eftermiddag & boka ett möte med mig som kommer ske antagligen ons/tor/fre!. jag är nervös! ärligt talat så var det faktiskt jag som ringde några timmar innan intervjun & sa att min anställningsintervju kom att krock med min tandläkartid, därav att dom kommer ringa mig imorgon om en ny tid! gasch!



                                                                                                     jag har några timmar kvar att tänka!

ska bara övertala mamma först!

klänningen är stört söt. någonting med mig & klänningar?! konstigt. för jag har aldrig varit för klänningar på mig själv!
men kul men förändring ju!. har man bestämt sig för någonting så blir det så. klänningen ska jag på något sätt fixa så jag slipper betala själv. jag har bara inte kommit på ännu vad det skulle vara?! förslag? (patrik, sebbe, bara ni som läser) ;P
   

Åt helvete med matten! (patrik jag behöver din hjälp)

''

ja jag hatar verkligen matte. jag hatar hatar hatar hatar matte! & jag hatar det ännu mer när jag ligger på sida 63 & ska vara på 140 på måndag! YEEEEEEEEEESSSSSS!

sebbe sebbe sebbe

jag ska försöka hålla igång bloggandet till stor del för din skull så att du har någonting att göra under din arbetstid!
jag ordnar det jag lovar!


   nu ska jag packa väskan & bege mig till sats & träna bort pommes, pizza, cola, choklad, påskmust, ljust bröd, potatissallad jag proppat i mig denna helt. gick också in & kollade runt i en hälsobutik nu i veckan som var & pratade kort med en tjej. hon tipsade mig om ett par tabletter som bl a tog bort ens sötsug. funderar på att testa om det funkar!! vissa dagar äter jag ordagrant bara socker! men det är nice. mina tandläkartider ökar mer & mer varje år som går!



souk gallerian har en annorlunda bakgrund


solglasögonen var ganska charmiga! men vet ändå inte. ska ta & köpa mig ett par riktiga glasögon med styrka i glaset. funderar på att köpa ett par billigare solglasögon. eller om man kör 2 in 1? var på synsam & fick lite hjälp för några veckor sedan. finns, & har faktiskt funnits ett bra tag tydligen. när man är inomhus funkar ens glasögon som vilka glasögon som helst, men när glaset sedan kommer i kontakt med UV strålning så blir dom antingen grå/bruna/svarta, man betalar några extra hundralappar så får man "inbyggda" solglasögon i sina vanliga solglasögon!. det låter som ett fynd för min ekonomi!

veckan outfits - dock inte så mycket att komma med


måste bara säga att min matte verkligen har skitit sig & att jag inte kommer att klara mitt matte prov! 

presentkort glömmer man lätt bort!


lätt att glömma bort att unna sig själv någonting. mitt liv är sjukt stressigt även fast jag inte har några regelbundna intressen om man kan uttrycka det så! går alltså inte på någon sport just nu. men på tal om det så är jag sjukt taggad på att börja i ett korpenlag! alltså bara spela matcher ungefär i handboll! det skulle passa mig sjukt bra!
   men hur som helst. jag bestämde mig varefall att i veckan ska jag  utnyttja mitt presentkort på sturebadet & köpa till några extra behandlingar för bl a ansiktet!. mums! det blir galet! 

var på eaststreet tattoo i torsdags!

"tattoon" jag vill göra har jag fått inspiration från bla denna bild! var någonstans den kommer sitta vet jag inte. antingen på armen eller på skulderbladet ungefär! dock kommer den inte vara i närheten av detta detaljrika ansikte. ska bara vara fokus på ögon & mun! den är sjukt snygg. ska dit i veckan så ska dom få skissa upp den!

sats går ibland inte så bra


det är helt galet skönt att äntligen kommit igång med träningen igen, & det är ju så mycket roligare när man har sällskap av världens roligaste mikaela! vi har hållit igång i snart 2 veckor. tränas nästan varje dag i 2 veckor! personalen på sats är också sjukt trevliga. vi fick ett pass i veckan som leddes av en privattränare som heter marcus hegbo. han verkade vara en great kille. så jag funderar stenhårt att lägga upp ett schema tillsammans med honom till sommaren! mer om honom kommer! 

basväskor som är inköpts sen innan, men skorna?

skorna ser ju sjukt skönt crazy ut. typ ful snygga! varför inte investera ett par kostar runt 300 lappen om jag skulle fått tippa! 

köpte den svarta väskan på första bilden precis innan frankrike (sportlovet). bra väska att ha om man går ut tänkte jag. visst den är grymt snygg. men den var ju helt värdelös att ha som väska. dock har jag den bara runt halsen så att den hänger strax under brösten och inte under armen som den kanske är till för. men så som jag använder den var absolut sämst. den åkte bara upp i ansiktet, över ryggen, på andra osv. till för lite lugnare stunder helt enkelt. ryggsäcken var jag tvungen att hoppa in & köpa i slutet av veckan. till sommaren. 

väskan är absolut på topplistan just nu

Denna väskan är sugasugasuga! ska absolut inskaffa mig den i veckan som kommer! det som är lite synd med Monki tex är att alla bär samma saker! men vadfan, väska varierar man väl ändå hela tiden? 
love love love

veckans favoritinköp


Byxorna var helt sjuka att jag var tvungen att köpa dom. dom kommer vara galna i sommar. jag gillade dom helt klart!
& nitarmbanden från PUNKSHOP gillar jag absolut tipptopp mycket billigt & bra! försökte tvinga på patrik att köpa liknande. men det kom verkligen inte på frågan! 

hittade en super snygging på Miss J till brölloppet i april

inte lätt att hitta klänningar som man kan använda fler än en gång om det ska passa in på ett bröllopp. men jag tror att jag hittade en klänning som jag gillar och som jag tror jag kan ha användning för fler gånger!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0