Fika i solen

På espresso house tidigare idag med Beata Magnus Cristin och Lena

Skymt av mitt hår och min jacka

men nu ser det ut såhär. kort som satan! Här ser ni även en liten del av min nya skinjacka! sitter redo med det nu! ska ut med Holgersson nu!

Andra frisyren nu i fredags

Spenderade dagen i Lund idag. Sprang runt och försökte leta efter en bra frisör! 
Klippte mig först på en salong! Tjejen som klippte mig var helt retard! 
gick därefter till en annan salong & klippte om mig & fick också klippa av ungefär 5 cm för att få det till en riktig frisyr!


Sugen, hör av er i tid!


köpte denna klänning för att ha den på ett bröllop! men fick tyvärr försent reda på att endast bruden får ha vi klänning. & de var försent att lämna tillbaka den. nu tänker jag sälja den! om det är någon som är intresserad innan jag lägger ut den på internet så är det bara att höra av er. klänningen är tyvärr lite för fin för mig! men om jag visste  att jag skulle ha användning för den skulle jag behållit den. Oanvänd, prislapp & kvitto finnes! 

klockan tickar långsamt

hittade lite fler kläder och en jätte cool väska om man kan kalla den det!.
men det visar jag imorgon (: sitter uppe och kollar på EURO SPORT (?) och håller på att tråka ut mig så att jag kan somna snabbt och enkelt! 

Framför SM

satt och kollade sm med släkten idag. somnade i solen sen och vaknade efter några timmar. fått lite färg tillbaka! :)

Filippa K inköp

efter många om och men. men nu är den min! 

Vill inte åka från er ett år.


men vi ska till New York på min födelsedag! <3

Vet ni?


vet någon om dessa acne byxor är på rea?

SM & VM på samma dag

kom just hem från en långdag på många delar av Malmö! 
strålande sol & go vind för sm. dock fick vm i Varberg brytas då det blåste 18 sekmeter!! Var faktiskt 2 tjejer som kom tvåai klassen 470. soft! somnade dessutom i solen på Västerhamnen! jätte härligt var det! 

F18 i sm 2009


God morgon!

vaknade just precis! min natt har varit totalt katastrofal. somnade vid fem. gick kanske och la mig vid 12! 5 timmar! 
menmen! ska äta lite frulle nu, därefter ska jag nog ta en prommis längst vattnet! sen bär det av mot VM i Varberg!



Nytt idag



Hamnen 4

sista kvällen för veckan tillsammans med alla på hamnen 4! men kul hade vi! Känn er utpekade!
vet inte om jag nämnt någonting om det här i bloggen! men jag har jobb på smögenbryggan på en krog som heter Hamnen 4 nästa sommar när jag kommer hem från USA! sjukt roligt! man kan ta kurser för att sedan bli bartender som jag tyckte lät som en good idee! 

Morgondopp i Lomma

sitter just nu hemma hos mormor på altanen! ska nog åka över till Damark en sväng. Missat rean totalt denna sommar, så tänkte ta igen det idag med Beata! denna bild togs vid halv 10 imorse. Blev väckt för ett morgondopp! 

Beata & Magnus!

sårad

denna toalett var jag tvungen att gå in på. dra in hela min packning som tog upp sisådär halva toaletten! därefter skulle jag låsa. Handtaget satt löst och låset kunde man vrida hur många varv som helst! jo men där fick jag stå, innanför den där stora tunga järndörren! men jag klarade det till min förvåning.! btw, bilden blev ganska häftig!

ett brev skickat med bara kärlek

vart tog all färg vägen

mest vind

färgen är gomos! men inte när man tappat färgen på resten av kroppen

orange!

my new hat!

Visby 2009

saknar v 29! men vi kör en repris 2010

när du nuddar botten

en vanlig dags outfit

ingen sol, men vaddå?

fins inga dåliga väder, bara dåliga kläder. 


efter en lång molnig dag

nu sitter vi hemma hos farmor och farfar. linnea och kajsa är på väg hit! vi ska äta middag allihop tillsammans ikväll! därefter ska vi till bovall och äta lite god efterrätt med några vänner från stockholm som jag inte träffat på väldigt länge! därefter ska vi kanske till kungshamn! lite mysiga spelningar och sådär. vi kom ganska nyligen hem från sjön. varit ute och lekt med motorbåten. var ganska dåligt väder för några timmare sedan och blåste 15 sekundm. vilket betyder att det var stora vågot utomskärs! haha. sjukt kul! självklart får vi bensinstopp dessvärre. men de klarade vi av bra! :) 



Lördag

tack Teo här i hamnen för all hjälp igår!! det var sweet!
igår kom Kajsa till Kungshamn och ska vara här över helgen! tankarna var att vi skulle ta min motorbåt och linneas vattenskoter och åka vattenskidor och ring. men vädret tillät inte vattenskoter. det blåser ganska ordentligt. kanske får ta aut hobien. seglade 606:a igår med sara och mikaela. sjukt kul. första gången för mikaela. blåste faktiskt ordentligt så man fick jobba lite!

väldigt dålig på att lägga upp bilder. men jag kan lägga upp lite bilder när jag kommer hem som dock kan dröja!

men nu ska jag plocka in frukosten och lägga mig i sol/stormen!

Spilld tröja

den här tröjan spillde jag på det första jag gjorde :( sjukt skön var/är den. vet inte om fläckarna går bort dessvärre!

det var för länge sen så länge sen!

vart tog det fina vädret vägen?
vädret här suger. jovisst det är varmt, men det regnar och har sig!  på bilden är det cissi och ebba k i smögen för sisådär 2,5 vecka sedan!

3 bilder kan säga mer än 3000 ord




En annorlunda sminkning

min dag har varit lite fram och tillbaka! vi är ett sällskap på 23 personer vilket gör att våra dagar aldrig blir som planerat! 

igår var heller inte en givande dag. hängde med christian, mikaela och sara en del. var i smögen och skulle ficka "kuddrum" tröjor och badenband. badrumsbanden är band som man får ifall man jobbar här. man behöver inte betala inträde, stå i kö och får bättre priser. det fixar vi idag! 

satt vid kanten igår några stycken ett tag. sedan åkte vi till klubben i hunnebo. därifrån gick vi kl 04.30! 
såklart går det inte att sova då christian ligger och snarkar! hmm! vaknar med världens huvudvärk!

vi har hur som helst precis ätit en middag allihopa. har även blivit sminkad av min lillkusin från New York. 
såhär kom jag ut. helt förvandlad. haha! 
ikväll ska vi hänga med några säsongare som jobbar i smögen! planerna lutar mot hamnen 4! fina priser.

stressen, jo som vanligt

nu sitter jag hemma hos mikaela, avgång från centralen om 1 timma! joo men det kommer nog bli som förra gången vilket sög! men nu kan vi inte skylla på mig varefall! :) glädjer mig.

fick reda på min placering i USA Milwaukkee wisconsin (Storstad) har 3 syskon! 2 boys 19 och 21 och en syster so är 17!!! detta kommer bli toppen! jag älskar det. men herregud vad jag inte kommer klara det. men jag kommer hem den 20 maj vilket betyder att jag inte kommer missa alla studentskivor! :)

jag bloggar någongång uder resan.

Påväg

dagens, inget speciellt. 

Måndag

oj, min update har inte alls varit bra! men jag ska ta igen det!
just nu sitter jag hemma hos mig och har precis ätit frukost. ska snart packa upp och sen packa ner vilket jag verkligen inte ser fram emot. ska nämligen till Hunnebo ikväll. avgång kl 22.50 tror jag att det var. men som tur är får jag världens bästa sällskap av z. men innan dess ska jag hinna med massa saker. som sagt packa, därefter ska jag åka kommunalt till z hem och lämna min packning, sen tänkte jag ta en prommis till Malin i Duvnäs och göra absolut ingenting i princip. sen ska jag till nacka strand och köpa en sak som gått sönder på min hobie cat som faktiskt ligger i hunnebo ju :) segla varje jag. därefter ska jag till Teo och säga hej. jag har mkt jag ska hinna med. detta kommer nog antagligen inte gå ihop. efter teo ska jag tom tillbaka till nacka och hämta min väska hos z. aja, vi fixar detta! (: 

GOTLAND har varit så jävla roligt, typ roligaste veckan i mitt liv!!!!!! bilder från resan kommer. men jag hinner verkligen inte just nu!
 
favorit plagget

OBS finest.se

mongomalin

En dag i Ebbas liv, av MongoMalin

vip rummet på hamnplan 5, axwell spelade.. sjukt bra drag, jag älskar visby! råkade dock spendera 2000 kr på ingenting igår. men det är okej för att livet är en fest! ikväll ska vi "chilla", vi får ju se hur det blir. kommer väl dra ut o spruta lite mer! 

den mörka dimman tar rutten

Kajsa Undall-Behrend braa koll du hade igår ebba! haha! du vet säkert inte ens att du ringde mig, fattade ingenting när du fråga vilket kod vi hade till hotellet! jaja, hoppas du har det hur bra som helst!! ses snart babe! pusss

( haha vi är inne i en mörk dimma. sorry bebe. seeyousooooonn!

torsdag

helly bloggen och alla goa! Visby är att må! idag har rosa varit solen för dagen! man äter så sjukt dåligt. kanske en rätt om dagen som då innehåller  nudlar/godis! så dagen idag har dödat med mat. precis ätit min första "middag" v 29. och det var oroväckande för magen. helt tjock och kan inte andas. utgången tar vägarna mot gute. inträdet är 450 som suger. det svider mkt. 



Onsdag + Bur

rehab idag!
men ikväll är det bokat bord på Bur!

Utkast: världe ns ...

världe
ns sötaste anna! 





:)

JAG MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR BRAAAAA!!

andra dagen

tjohej. dagen, jo typ katastrofen. vaknade och vill aldrig mer dricka. men en timmA efter det var det full fart i bygget.
drog till callis. oj vilket pengar ställe. kände att mina pengar inte kommer hålla länge till!!

sitter just nu på gården och vill skjuta mig själv. men det r galet. inga gränser
men vi gillar det



In Visby

lova, mitt blogg liv funkr riktigt bra fortfarande! haha!!!!!11

sitter just nu på vår ute plats, sjukt mysig, ett starkt + vid sidan av!!
alla håller på att göra sig iordning. ska snart bli upphämtade av calle. senare blir det antagligen utgång. känner att mina pengar börjar luta åt slutet. och jag har varit här i 4 h! suger!


haha, snygg bild

tjohej, nu bä kvällen av mot sin början!

Gotland Nästa

Nu är det stressigt så något långt inlägg kommer detta icke bli. pappa skjuttsar mig till Centralen, vi hämtar upp Malin & Stina på vägen! skitbra! något som inte är bra alls är att mitt kort inte fungerar! katastrofen! menmen, får väl sätta in pengar på någon annans kort? 

'
min packning är överdriven för en vacka på gotland. men jag kan ej packa, så är det. därför blir det alltid lika dant. Pappa & mamma får hjälpa mig att stänga. suger! pööööööösss

stanna hos oss

Linnea och Kajs


vi ses om en vecka & 1 dag! vi saknar er.

jag kan inte ens stå, när du inte ser på


I will miss you so! don't forget me! I will always love you!

en katt, men en katt utan öga?

snuttemuffe. ville bara ta hem henne/honom. så jäkla söt. men mamma skulle blivit tokig. 2 katter för mycket är över gränsen. "du får komma och hälsa på oftare"

sitter i min säng. läser Hibbs blogg. måste röra mig ut från mitt rum och vara lite social.

en sova midda - mys

har inte sovit på hela veckan och borde egentligen sova för flera timmar sedan för att ta igen några timma. men idag fyller som sagt pappa år. dessutom har jag jätte dåligt samvete över att jag inte umgås någonting med mina föräldrar nu innan min USA resa. så får passa på på kvällarna. dessutom är det då känslorna är som svagast! Varefall funkar jag så!

blev smygfotat av Christian som jag upptäckte senare. men skönt vare!

Lite av min nya klänning från Urban


Ut på prommis innan gästerna kommer

gästerna kommer snart, pappas födelsedag!

Igår, det var kul att träffa carro




tack för igår carrobarro. jimmy var super söt. 

såhär såg jag ut om man ser någonting.
skor: urban
Läderbyxor: bik bok
nätbody: urban
tröja: urban
nitarmband: urban
jaa det blev väldigt mycket urban. 



tjocktröja: urban 


kvällens



SKVALLER TIDNINGAR ÄR GÖTT MOSS





går för långsamt. men kommer nog ha någonting av det jag köpte på mig ikväll! visar i såfall! (:




Fredag kväll!

bilderna från dagen inköp!´blev riktigt bra. men min dator suger just nu så går inte att ladda upp bilderna. dom kommer senare. ska snart äta. ska in till stan på en spelning senare ikväll! 

hörs snart

nöjd ebba

 
mitt nöjdaste köp. kan ha till allt. 395 dock rea

På väg in till stan!

min bror , idiot som han är. hade hittat en skadad ankunge och tagit med sig den hem! vi har liksom 2 katter? BIG ? 
så släpper dom sen ut den på ett helt annat ställe efter att den är helt vettskrämd. idioter!



Känslan, kan typ känna den!

ojojoj! som sagt. jag har aldrig varit en av dem som älskar Michael, men herre gud. omöjligt att inte gråta till denna. och tjejen måste ju blivit kär!

http://www.youtube.com/watch?v=R9DDTiPzJCk


Michael Jackson, bättre sent än aldrig




har aldrig riktigt hållt tummarna för Michael Jackson , men det är först när man mister något man börjar tycka om det. har suttit inne på youtube och kollat video efter video i snart 1 timma. hans uppträdande och tal är gripande, mycket gripande!

http://www.youtube.com/watch?v=ZxrBe7kSvtk&feature=related
(Kolla in länken, jätte fint)

Outfit

till jobbet. först till polisen för att hämta ut mitt ID

skärning


Ohet. jo jag vet


nu ska jag ut och smygröka. imorgon blir det jobb. ska måla! bad om att få göra nått roligt? aja

sleep tight

jag slutar när det först sker

skorna. jag är kär. vill bara att ett mirakel ska ske. att nästa gång jag tar ut ett kontoutdrag ska inte den där jävla klumpen i magen sitta där den alltid sitter som gör mitt samvete till det sämsta. många förstår nog det jag menar. det är tråkigt. men ifall det kan hända dig ..... så kan det hända mig. så varför sluta ta ut kontoutdrag? 

en torsdags outfit påväg till Indirestaurang

hårband: gina t
Inget speciellt alls
jeans jacka: Rock
halsduk: weekday
jeans: weekday 
skor: zara

Middag På J till en början!

jo, fick stå ut med lillknutten ett tag yah!

& typ igen

 

MAT

Restaurang J! Bye

clothes is my love?



Snart tennis i Älta



dessa två bilder tog jag just från en blogg på blogg.se'men hur cool och snyggt var inte detta. blev dessutom jätte taggad på att köpa en kamera på rean! dom reas väll också?

har absolut inte råd att köpa en kamera för 15000 och sen plantera i dom. ganska tät man måste vara! kul för denna tjej/kille som kunde odla i sin systemkamera. ännu häfligare att den är gamal också.. ska nog gå in på blocket och kolla om det sälj äldre kameror. vore kanske kul att hitta en sådan

Snart kommer mamma för att skjuta mig till tennisen! ska bli kul. inte lirat på år&dar!
PÖÖÖSS

Upps, glad Ebbs

ÅHHHHHH!! instormande kommer 2 st nyanställda sjukt snygga killar! om jag hör rätt så ska dom börja jobba nästa vecka!  nu ska jag säga till pappa att jag kan jobba vilka tider och veckor som helst! haha äntligen något som sätter fart på det hela! tjiioohhooo

Studio 1 - 11 Arkitekter AB, ja här sitter jag nu

åhh! skrev ett långt inlägg men när jag skulle pubilicera det så stängdes datorn av. men nu kom jsg precis tillbsks från en sjukt dålig indist restaurang vid fridhemsplan. inte värt 1kr!

igår satt vi hemma hos Nadine och åt grillat med sallad på balkongen, men självklart under tak! jätte mysigt med allt regn också. skulle egentligen ut men blev lasse åbergsfilm ist i felix säng! somnade dock efter typ 30 sek! kanske var lika bra det. för det enda jag vill när jag vaknade imorse var att ta livet av mig!'

drog även och shoppade med mammsi. pappa fyller år i helgen så meningen var att köpen vi skulle göra skulle gå till  honom. men det var ju svårt när allt är nersatt 50%! visar senare mitt nytt i garderoben!

nää nu ska jag fortsätta med mina roliga uppgifter. min tidigare uppgift var att städa i ett föråd? pappa? haha. sen skulle jag gå och sllänga sopor, aja han försöker få mig sysselsatt. det ända jag gör är att tjäna 100kr/h av att sitta och se snygg ut i fönstrena när folk går förbi! haha! mest gamla som små som är ute med sina hundar eller katter! näää

back to work!

Läppar är det snyggaste som finna


det såg grovt ut. inte roligt. men nu är hennes läppar super svullna. men dom såg så snygga ut när dom precis var klara! funderar också´på att göra dom. höll dock på att svimma av att kolla på. så tjejen som utförde det på nadine bad mig sätta mig ner, hålla huvudet vid knäna och dricka vatten därefter. men det gick bra efter några min!

NaDiNE gjorde det igen

haha det var så sjukt äckligt Nadine - men fan vad det blev snyggt


inga bilder från "händelsen" kändes lite fel attta upp kameran!

nu är det lunch på stan!

PANIKEN

jag vill också till Hultsfred! blir tokig! Skrev nyss till Natalie. hon kan ju smula av sig lite på mig av all musik! funderar på att åka dit senare i veckan om jag får trevligt sällskap!!

nu har jag varefall jobbat klart. dragit in sisådär 1200 späääääännnn! känns sköönt! vet exakt vad jag ska göra med dom!



Outfit


jag har kanske inga starka armar att bära er på, jag är inte, inte mkt att titta på. men du kommer aldrig behöva ljuga igen, å du kommer aldrig se mig ligga död på vägen

himlen kanske är gjord av sten
men jag har föralltid två av det viktigaste


tisdag och massa regn

steg upp på morgonen innan min dag var riktigt vaken ohhhhhhhooooo vilken härlig dag?
eller inte! vilken jävla äcklig dag! tycker synd om dom som idag beger sig till Hultsfred. vädret suger verkligen för festival! men ni kommer älska det varefall! 

   jag är uppe kl 8.38 eftersom att jag jobbar! haha ganska roligt! trodde inte att jag skulle jobba ngt mer i Stockholm! inte riktigt min grej! men tydligen, kanske visst min grej! 

nu ska jag dricka upp mitt te 

alltid lika gott.


jag har fångat en ängel




när livet känns som mörkas kanske det är någon mening med det? det låter svårt! men skulle kunna vara sant? dessa dagar har varit så ensamma och är fortfarande. du åker iväg och lämnar mig ensammast i hela världen, i det mörkaste. men jag måste kanske bita ihop och hoppas på oss igen. jag är borta, men kanske inte under en lång lång tid. jag kommer höra av mig, kanske ta skulden. men det finns bara ett enda sätt att brinna upp. men jag kommer inte hänga utanför och tycka synd om mig själv. 


jag kommer älska dig för resten av livet!

jobbet

sitter på jobbet och skriver in massa kontakter från papper på datorn. inte det roligaste. men sjukt slappt!
middag hos nadine ikväll. sen blir det utgång!

!


trött på livet, ska in till stan och träffa några goooa!

HEART BREAKER


när livet känns som en jävla katastrof och planerna för sommaren är planerad är ingenting roligt längre.

varför inser man alltid hur mkt man tycker om någon när tiden runnit förbi? 
du var det finaste i mina ögon. nu har jag lovat mig själv! du finns inte mer! kanske i mina tankar som jag förbjudit



men du ska veta. att allt just nu är nere under ytan! du var inte bara en vän, du var allt runt omkring. du var mig, vi var oss! men nu är det dagen efter då jag bröt allt! jag önskade mig så mycket du aldrig skulle ge mig. men nu ska jag gå igenom det absolut svåraste. komma över världen!  du finns inte, inte i min värld! 


Fika på en söndag. alltså söndagsfika


mot stan. fika med claudia, jonna och nadine! 

när ger man upp det man inners inne aldrig skulle gett upp?

hur kan en enda människa påverka någons liv så mkt att man bara vill försvinna. just nu vill jag bara försvinna ur verkligheten. skulle kunna skriva en novell om dig och mig här där vem som helst kan läsa. men min respekt har inte försvunnit bara för att din gjort den. 

vaknar upp på fel sida.

vill inte att du ska förstöra min dag. jag kommer hem för att hinna träffa dig. men ingenting verkar göra skillnad. nu får det vara som du har gjort det!. 

No one wants forever!

tågresan från GBG till Stockholm var inte som planerad. alla satt och svettades och stönade av sina besvär inklusive jag.  inte alls kul. bussresan som jag och mikaela satt och klagade över var ju betydligt skönare! men nu ligger jag i min säng och funderar över om min bästa vän verkligen är min bästa vän. eftersom att du inte svarar i telefon men läser min blogg så vet du lite av det jag funderar över. 

men nu ska jag och mikaela spåra med att sätta på BFF! 

såhät toligt hade jag det på tåget till hemmet

inget mer




Fredag morgon.

jag är redan taggad! vädret är sjukt. sisådär 27 grader nu, och klockan är 10.30. det rockar.
ska försöka väcka Kajsa som ligger och snorar här bredvid mig. inte den mysigaste tjejen man kan dela säng med?

dessutom han hon ganska mkt ljud för sig?

   aja, medans hon ligger och drar sig testade jag hennes sjukt snygga bikini. insåg att jag fått ganska mkt färg från gårdagen! 


älskar bikinin, har inte hunnit titta var den kommer ifrån!

narriiiii

nu ligger jag och kajsa i en dubbelsäng. finns inte så mkt mer att säga dig



åt middag med kajsa, linnea, TC och robban. därefter utförde jag lite ärenden. sen spenderade vi vår kväll på klipporna vid havet med blandat kul.
så här snygg var jag. far mins kalsonger och en stickad tröja från mysiga monki..

UDDEVALLA C

planen är att ta bussen till GBG imorgon. men planerna här ändras snabbt!


en av alla svåra stopp vi var tvungna att göra för att ta oss från Stockholm till Bohuslän

helluui bloggen

satt mig precis i soffan med kajsa och linnea. ska flytta mig till hunnebo för kvällen. ska försöka träffa lite vänner till Kajsa och Linnea från GBG! träffades igår. men lite svaga minnen. 

kväällen igår skulle verkligen inte bli som den blev. tog båten över till smögen för ett eller kanske två glas vin. men så blev det ju inte. betalade inte en kr igår. utan fick ist mkt på köpet. fixade jobb till oss tre till nästa sommar på krogen Hamnen 4 på smögenbryggan! kan det bli finare? nopp plopp, faktiskt inte.

skulle till skara sommarland. men efter att bläddrat lite i tidningen fick det förslaget ett stort kryss över sig. ÖVERSVÄMNING! 35mm/20min regnade det! SIIIK! 
mina nya glasisar. rosa rosa rosa

nya beben!


till centrum


påväg för att köpa armband och mjölk. kanske lite smaskigt oxååå

örhängena. dessutom stora

sötaste örhängena - dock min farmors. när jag kommer till stockholm så blir det second hand för hela slanten. 


inte lyckat

 
oåååmatchande?. Palmer och leopard? kanske inte riktigt! bättre försök imorgon! Ouiii

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

finns det plats i hans värld för två?


ibland förändras allting. och det känns som jag är inne i den största bergochbalbanan någonsin! 

eftermiddags värme


överglad och över ful! och det känns

ska snart hoppa in i duschen. restaurangen för vissa i kungshamn. TCs födelsedag idag! grattis

Ebba är söt

Uppdatering från kajsa
Idag har Ebba köpt nya solglasögon, kostade bara 149 kr på smögen. Visst gjorde hon ett bra kap?
Jag tycker i alla fall att de var super duper fina. 
Ebba är i vilket fall väldigt söt, go och glad för absolut ingenting och det gillar jag a lot, 
Lelle och Ebba befinner sig på altanen med en efterlängtad kopp oboy medans jag tar en paus från verkligheten..

Vi har haft sjukt kul och på fredag blir det skarasommarland,
jag är faktiskt riktigt glad att jag inte är i Göteborg just nu, kungshamn och smögen funkar suveränt för min och de andras del!
Det finns bara ett litet MEN, vi saknar mikaela hur mycket som helst!
Ska ut och fråga om jag får låna E´s brillor sen ska vi bara spruuuuta som fan
peace mates

jätte ont i magen


vaknar upp med världens magverk. usch och fyy! men kajsa lärde mig precis att man skulle lägga någonting varmt på magen. fick därför bli en vattenflaska med hot water! 

vädret är inte alls great! men vi lär väl röra på oss. kajsa ska köpa present till TC så får nog bli en runda in till Smögen. + att jag ska gå till "mitt jobb"! 


Linnea och Kajsa. Jag gillar er som fan


världens gulligaste! love you! vi ska rocka sommaren ut. vi har fått in båda fötterna i smögen!

i det fina tunna ljuset står jag och väntar tyst, sommaren är framför. Kvarterer nästan tömt på människor och känslor

det är i vissa stunder man förstår hur mycket en människa betyder för en. och det är i dessa stunder man inser hur försiktig man måste vara för att behålla det man har. 



RSS 2.0