www.whyebba.devote.se är min nya blogg

Det är 80 stycken av er som fortfarande går in på blogg.se.
Stop doing that! www.whyebba.devote.se
JAG HAR JU BYTT BLOGG! Blogg.se är så bajsigt segt. Fortsätter exakt likadant på devote.

BYTT BLOGG TILL DEVOTE

Spana in min nya blogg www.whyebba.devote.se
Blogg.se är så förbannat segt så ska testa detta istället!

I need you to need me

Ska till skolan nu! Suttit och pratat med Ulrika S sen jag gick upp. Och jag vill inte logga ut från skype. När min väckarklocka ringde trodde jag att någon ringde mig. Kändes verkligen inte som jag hade sovit i 6 timmar! Jag ät trött som ett djur.
Men nu är det skola och därefter match som vanligt! Ikväll vet jag inte vad jag ska ta vägen!
Men nu har jag inte mer tid att sitta här och slöa!

score 6-1

I forgot to tell about my match today. I won 6-1! We just played one set today. Because of some of the girls from the other team didn't show up!

The news

Sitter och kollar nyheterna på tv. Tyvärr är vissa delar väldigt uppdelat i mörka och vita människor i vissa områden. Så i en skolbuss idag blev en vit kille sönderslagen. Busschaffören hade sagt ett antal gånger att han skulle sätta sig ner. Men det fanns inga säten som var lediga för honom. Han hade frågat några om dom kunde hoppa in till sätet intill, men svaret var nej! Så efter att busschaffören sagt "om du inte sätter dig stannar jag bussen och du får lov att stiga av". Så denna vita kille trycker in ena killen till andra sätet och bli därefter sönderslagen av resten av pasagerarna och chaffören gör inte ett piss. Videon är helt brutal! Synd att jag är efterbliven och inte vet hur man lägger in videosar på denna blogg.

Crying me to death

Helt söndergråten! Kom precis hem från "My sisters kepper". Troligtvis har ni redan sett den eftersom att den spelats ett tag. Men herregud. Jag kunde verkligen inte hålla mig. Suttit och storgråtit i 45 minuter. Mina ögon är helt uppsvullna. Kommer inte kunna gå till skolan imorgon! För er som inte sett den. Se den!!
Och någonting ännu värre. Mikaela, du vet killen jag berättade om på skype. Skulle självklart på samma bio som jag! Du köper en biljett sen är det först till kvarn om platserna! Och självklart sätter han sig redvid mig! Under filmen sitter jag och pressar tårarna. Självklart säger han just precis då "its okey, you can cry"! Å tårarna bara sprutar! Och självklart kunde jag inte sluta! När texten börjar rulla och musiken börjar spelas rimmer det bara mer och mer ner från mina kinder.  Kunde inte stoppa det förrens i bilen på väg hem! När jag skulle säga hej då pressade jag fram "see you tomorrow on the tennis court" och slängde mina armar runt honom lite snabbt och vänder mig om! Blir kul att träffa honom imorgon! :S

Keylas grandpa past last week so tomorrow I will be alone! But we are hanging out after practice.

Ligger i min säng! Kollar lite olika saker. Läst alldeles för många bloggar som gjort mig helt tokig!
Förmiddan gick supersnabbt. Hann inte öppna den ena boken förrens klockorna ringde ut!
Förlorade tennisen idag med 2 point! Var arg som ett djur. Men jag har en ny match imorgon. Den ska jag ta!
Därefter ska ja Keyla och Toni på äventyr i Milwaukee.
I promise to take a lot of pictures tomorrow!

Dagens lätta


6.49

Som vaniligt, till skolan! Match ikväll! Jag ska vinna!

Sleepitime

Precis tittat klart på Ensam mamma söker. Älskar att programet äntligen satts igång igen!
Men nu ska jag hoppa i bingen. Jag ska upp om mindre än sex timmar!
P.s pappa. Jag har läst instruktions häftet för översättningspennan! Sjukt bra
P.s visade Sarah massa bloggar, videos, bilder osv på Stockholm. Hon ville bara se mer mer mer!! Aldrig sett någonting liknande. ;) Sarah & Paul är verkligen mega perfekta. Paul gjorde en skoluppgift till mig idag! OCH JA mamma och pappa! Jag ska läsa igenom allt! Ångrar att jag gav ut min bloggadress till er :/

Chilling on the sofa with Sarah, watching the green bay packers

Vaknade upp imorse, satt framför datorn en stund. Min dag har verkligen lysts upp av en persons mail. Överlycklig!
Satt mig ute i solen i ungefär tio minuter innan Sarah kommer ut och sprutar vatten på mig och alla min skolböcker (vilket bidrog till att jag inte kunnat göra mina läxor). Därefter åkte vi till stallet. Jag red en stund, men värmen tog emot! Så jag duschade och gav honom godis istället. Minst lika roligt! Därefter tog vi en tripp till McDonald. Mumms! Och DÄREFTER IGEN åkte vi och handlade. Dagarna går så sjikt snabbt här. Har inte hunnit göra någonting av det jag planerat att göra innan jag ligger i sängen igen för att sova!
Men nu sitter jag i soffan framför tven med datorn i knät och försöker samtidigt konsentrera mig på footballen som går på tv. Har sattsat 5 bucks på någonting jag inte vet om. så jag försöker hejja i rätt tidpunkter för att sarah inte ska tycka att jag är dum i huvudet. men jag borde snarare hålla tyst för snart kommer hon fråga mig vad fan jag håller på med!
2 package of cream cheese, !/2 sour cream, 1/2 package of taco season blend in mixer until creamy. Spread in large cake pan then add shredded lettuce, 1 package of shredded mixed cheese, diced 1 large tomato, sliced black olives. serve with corn chips.
Try this cool taco dip! Awesome!

Animal

gårdagen! mycket roligare att fota alla djuren!
har legat i min säng nu ett tag! ska snart upp & hoppa.
idag ska jag rida! sen vet jag inte. tänkte ringa Keyla och höra om vi kan ta bilen någon stans!

NORRUT

NU BEGER JAG MIG NORRUT! JAG SKA TA MASSA BILDER. SÅ KIKA IN IMORGON IGEN!

Letar och letar

Hemma! Hittade massa fina saker! Dock tillät min plånbok inte allt! Hur som helst kom jag hem med ett par klackskor, en klänning och ett sommarlinne! Jag kommer visa! :)

Upp tidigt imorgon! Ska på wedding party med min familj 3 tillar north! I will probably enjoy the time!
Nu ska jag och några vänner till Cory sätta på en rulle! Seeyaa

p.s

Min underbara stora plåt låda! I'm in love! Men nu ska jag ut i det vackra vädret! Shoppingen fortsätter sin vandring! Visar när jag är hemma igen!

Home agin

kom nyss hem från skolan. sitter vid datorn med mor & far i rutan. Ska klä om snart. Sjukt varmt. Ska vidare på min shopping tur. Köpte nyss en brun sidenjacka, en blommig klänning, en ite småhäftig tröja och en klänning med en väst till!

fredag morgon.

Som sagt, vaknade nyss! Gick upp tidigare för att ringa mor. Haha ville verkligen bara säga hej!
Ska till skolan om 20 min! Efter skolan ska jag hänge med Kayla! Vi ska ta bilen till lite olika mal! Något jag ser framemot!! Uppdaterar senare! puss

allt allt och mer

Vaken och äntligen ringer min älskade! Nu känns det bra igen! <3 du är allt

mamma pappa farfar

Men nu ska jag sova. Jag saknar min familj jätte mycket!
Men nu ska jag göra mig iordning för att sova. Cory frågade om jag ville med på en av hans vänners födelsedagfest men det känns som att läget inte klickar!

I find my love today!

Så här såg det ut! Usch fyfarao! Kändes i hjärtat. Och denna hund som vi kan se på bilden hade världens finaste ögon. Och så fort jag gick därifrån började den gnälla och skälla! Och när man gick tillbaka blev han helt överlycklig och höll på att ramla omkul av allt viftande på svansen! Om jag fick för Sarah skulle jag helt klart tagit med honom hem. Hans namn är Pocky!

Teodor Wikstad

Desperata försök att få tag på min älskade Teodor! Om du fortfarand lever, så hör gärna av dig! Jag saknar dig som fan

04.29 swe tid

Imoron kommer jag vara med i Milwaukees tidningar. Vann matchen idag, 2 set 6-0 & 6-0!!
Dagen har väl inte varit på topp!
Men däremot eftermiddagen! Kom nyss hem från att mal och innan dess var vi på ett djurhem där man lämnar in upphittade djur som inte har någon ägare. Herregud, varför går en djurvän som jag dit. Tror jag på riktigt att jag klarar sånt? Nu har jag fått det bevisat! Aldrig mer! Hemska som fan var det!

Det sägs att tiden läker alla sår. Men det är omöjligt


Hästar är mitt liv minus 2

Hästar! Ingen kommer någonsin förstå vad jag pratar om när det gäller min förra häst Landa Lancer. :'( När allt detta hemska hände tog jag bort allt som hade med hästar att göra. Så nu har jag ingenting kvar! Inget!
Men när jag kommer hem ska jag bannemed köpa häst och det ska du också göra Martina! Vi kan ha dem på Anglahast!

Hm

Skoldagen har varit till och från. Jag verkligen hatar 4/5 lärare jag har! Dem är sjuka i huvudet! Och jag ska gå här ett bra tag till! Idag fick jag en tillsägelse att jag hade förkorta shorts. Dem springer direkt och säger det till Sarah som omedelbart ropar upp mig i högtalarna och kallar mig till the office! Och jag vet exakt vad det angår! Jag slår igen mina böcker, drar upp min väska med ett ryck, slarvigt kastar jag ner dom, sjuter ifrån stolen från bordet, tar bestämda kliv ut från klassrummet utan att ge min äckliga lärare en blick slår igen dörren efter mig och halvspringer ner till the office. Jag vet vad jag ska säga innan jag ens går in och får ordet och börjar med detsamma. Americanare är verkligen svartsjuka och gör allt för att förstöra.
Nu ska jag på softball game! Kul att titta på! ska också försöka göra klart en läxa.

Kokat ägg i 17 minuter

På tisdagar är deras bästa erbjudande tydligen. 1 dollar/biljett! Jag ska bli en biotittare på tisdagar framöver!
(bloggen vill inte sammarbeta ikväll så vi säger nattii!)

NATALIE KOCSIS <3

EN SAK TILL!
Natalie Kocsis. Eftersom att du är omöjlig att få tag i (som är förståndligt) så vill jag med detta inelägg önska dig all lycka inför dan stora dagen som väntar dig. Men eftersom att vår tidskillnad stämmer överrens med varandra kommer vi spendera mycket tid på skype om jag inte känner oss helt fel! SSÅ SÅÅÅÅ MYCKET "HOPPAS DET GÅR SJUKT BRA" TILL DIG INFÖR IMORGON! Och ni som inte känner Natalie kan jag tala om för er att hon är en av många just nu som lämnar Sverige och beger sig till Australien ett tag framöver! SOOO FUN!

Home sweet home

Kom precis hem från ett lysande biotittande. Såg filmen Ice Age, super kul. Skrattade massa!
Eftersom att jag är en höjdare på att skjuta upp grejer så väntar ett antal hemska läxtimmar mig!
X Ebba

Baseball

det var snor kul men snor varmt! dock vann inte laget jag höll tummarna för! Men what ever?
Precis varit ute med hundarna, gjort klar min mat tills imoron, packat träningsbagen, valt kläder tills imorgon, och gjort klart en läxa. Andas!

Laber Day Today

Idag är den en lång dag. jag jag ser så mycket fram emot det! Vaknade just precis. ska ut och springa. Köpa lite skoj på ett mal efter det! Sen ska jag på BASEBALL!!!!!!!!! Drygt 40 000 människor! (Jag ska försöka hitta en go vän!) kanske lite svårt att hitta någon i en spänd publik, men kanske i pausen! jag och julia kom överrens om en nystart på veckan! jag ska vara helt sjukt trevlig mot alla jag träffar och kolla om jag hittar någon att hänga med!
LABER DAY TODAY!

homework to do!

Back but tiered! So see you tomorrow! Sleep tight!

Full fart

Har precis varit och spelat tennis med min tränar. och ni vet, första gången jag spelade tennis träffade jag en kille! Han kom fram till mig idag när jag spelade och förklarade varför han inte varit i skolan! Men nu är det nya plans! Me like!
Nu ska jag över till några vänner till familjen och äta hembeställd pizza hut (heter det så, äter aldrig där?) + bada i deras jacuzzi ;)
Updaters when i'm back!
picture: Long time ago

Julia

skypar med favvo julia!

sunday as saturday

var ute och sprang det första jag gjorde idag. 8 km på 38 minuter! slå den!
kom hem och gjorde en stor frukttallrik! fick inte lång tid senare ett lass med lax och någon vit firre! super gott!
ska röra på mig nu. suttit och spypat med mor&far&bror och mikaela nu några timmar. ska sätta mig i solen och plugga lite. sen därefter ska jag spela tennis med min tennis tränare. träna inför alla tävlingar i veckan som kommer. Sen ska jag ner till Lake M och kika in i båtklubben och höra om man kan segla i något team här. vore så awesome! ikväll blir det nog filmkväll! imorgon är det baseball! yeeeea!

en person jag brinner för

jag saknar dig så. men snart ses vi på Arlanda!

BIGSaturday

I denna groteska sak finner du så som näsa på en ko, tunga från en ko, klövar från gris och massa fler saker som är helt oförståndliga!
Har hunnit med mycket idag! vaknade, skypade med mor och far. Därefter tog jag en springrunda i 45 minuter. Kommer hem duschar och liknande. Sätter mig i bilden med Betsy och shoppar tills våra fötter brinner. Åker hem. packar upp. Skypar 1,5 timma med Elina. (jätte kul att prata med dig baby) sticker till foodmark och hänger runt där i ungefär 2 timmar. köper mat osv för 299 dollar! Sjuka pengar som man äter upp!
Nu sitter jag i soffan med hela familjen och äter chips med en jukt god tacomix! Mumma!
Köpte två jackor, två tjocktröjor, en klänning, tre "linn/tröjor", en skjorta, en parfym, en plånbok och ett par shorts!

Yesterday

ser ut som en idi men men. skulle egentligen ut och springa igår men ändrades snabbt när jag möttes av Betsy. Drog till en cinema ungefär 10 min bort. inte alls som jag hade trott. låg bara en stor fet byggnad mitt utplacerad mitt i ingenstans. Men det var kul och annorlunda. såg all about Steve. Nu ska jag upp och hoppa ur min säng.!
Bilden ovan vet jag inte vad jag gör. :/ men det är en bild på min nya jacka jag köpte här om dagen! mycket skön

SAULING FOR JESUS

jag saknar detta stället så mycket. men vi ses i sommar!

Hunnebo


ut och springa

Idag har det varit en ganska mellan lång men sjukt tråkig dag. har bara velat åka hem hem hem! Och nu sitter jag hemma och har inte mycket roligare än vad jag hade i skolan! Ska nog ta en prommis med vovvsarna om en stund!
Blev ingen practice idag som jag sett fram emot då vår buss aldrig kom.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Antagligen bara ta det lugnt hemma. Dexter maybe?

och en till bara för att


eller okej, en innan läggdags

inte allt för länge sedan! saknar

tomorrow friday

hellu igen!
har inte så mkt att säga om denna dag. skola, sket i min match, shoppade en jacka och en klänning!
pratade med Teodor på skype. Diskat, ätit massa god mat och bakat!
Jag lägger upp bilder imorgon. Jag är alldeles för trött för det nu!

sleepi girl

jaa precis såhär trött var jag för 2 timmar sen efter softballen. Så nu är jag två timmar tröttar. Nattoo

Match & Alaska

Hemma från matchen! Kul i början men efter ungeför 30 min upptäckte vi att det andra laget fuskade. Dem använde en "klubba" som är förbjuden då den är farlig. Den gör så att när man fångar bollen är det tydligen väldigt enkelt att bryta sina fingrar! Kunde vara farlig på många sätt (?) så lagen började tjaffsa osv osv! Men kul så länge det varade! Jag ska hoppa i säng nu för tänkte gå upp lite tidigare imorgon och ta en prommis med dessa stackars hundarna. Dem tar inte ut dom på promenader. Släpper endast ut dom på tomten! Så jag tänkte ta hand om dom lite!
Paul & Sarah i Alaska! P.s dom vill ta med mig dit efter jul, så kanske värt att stanna!? Vore sjukt kul att se Alaska

A long day agin


A long day


just now

kom hem för inte så lång tid sedan! Skulle egentligen spela match idag igen. Men planerna ändrades. Hängde med några vänner på deras fotball. Lägger upp bilder sen! Sitter just nu i soffan hemma och äter en blandnig av många måltider. Sjukt gott. Ska snart dra mig här ifrån igen! Softballen väntar! Fullt hus all day long!
Berättar mer när jag är hemma igen!

Betsy and her's boyfriend!

För er som inte vet så bor jag i America ett tag framöver. Detta är min syster och hennes pojkvän! Tror dom är världens absolut tråkigaste par. Men någon måste ha den rollen! Fick varfall till en sweet bild på dom tillsammans"

don't my bad

ingen kul blogg dag idag!
men min tennismatch sög, jag sög, min motståndare sög, min catch sög vädret sög allt sög
men jag har färgat håret idag. slingor. lite hunungsfärgade! vet inte vad jag tycker så det sög det med
imorgon har jag skola, och jag vill inte vilket suger. jag har äntligen fått en vän och nu vill hon flytta ihop med mig, vilket suger.
kom nyligen hem från ett liknande super market köpte 10 paket tuggummin, cleaner för ansiktet, mjölk och en choklad kaka som jag ötit upp vilket suger!
jag har i princip bara haft studdy hall classes idag vilket bara dragit ut hela dagen vilket sög.

Utkast: Morning Morning! ...

Morning Morning!
Uppe och hoppar och kl är snart 7.
Betsy försov sig imorse vilket kanske betyder att vi är några minuter sena till våra första lektioner.! GREAT!
Har inte så mycket att säga om denna dag ännu! Full rulle! Skola, match, färga håret! :)
Lägger säkert upp någon bild sen!

Until we bleed


BIG BIG BIG END!


waste time, but for what?


Saknar mamma&pappa


Ta mig till kärlek

Att missa Håkan Hellström på fredag tycker jag inte alls om! Men eftersom att jag inte har några vänner här så kan jag lika gärna ha en ensam Håkankväll hemma på andra sidan jorden! :)
But Mikaela och Lova, enjoy a little bit for me!
Because I expect you to be there? Right?


Om jag hette Emma Thunberg skulle jag ha lite ångest

Jag saknar er så mkt och ni vet vilka ni är. Ni får gärna komma
puss

.

precis kollat klart på Tom Hanks is Forest Gump. Har ett svagt minne av att jag sett filmen förut. Men kommer inte alls ihåg så mkt av den så jag såg den igen! Jätte sorlig i slutet! Började tänka på massa jobbiga saker! :/ usch!
Men nu ska jag nog åka och köpa en hårfärg tror jag. Men har inte en aning om vilken färg. Ljusare eller mörkare!
Får se helt enkelt.
Imorgon är det den där förbannade matchen! Inte alls mottiverad till den! Dessutom inte när det är 35 grader ute!
Kul att prata med dig idag Martina. Vi bestämmer en ny tid om imorgon. Jag skrev vilka tider som passade mig!

RSS 2.0